|
Motor üzerinde ıslaklık |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2017 Saat 17:52 |
merhaba yağ doldurma deliğinin üzerindeki hortumdan bir ıslaklık yayıldığını farkettim. ikinci resimde daha açık görünen hortum başına bastırdım.gevşemiş,yerine oturdu. buradan sızan şey ne olabilir ? ayrıca ikinci resimde kırmızı ok ile işaretlediğim yerde ıslanmış. burası neden ıslanmış olabilir ? nasıl bir tedbir alınabilir ? |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
bu işaretle gösterdiğin yerler hocam yağ buhar hortumları bu ıslaklıklarda yağ buharından kaynaklı bir durum sıkıntı yok ara ara temizleyin yeter.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
boruc
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Bu hortum buharlasan yagi emme manifolduna gondererek hava ile beraber tekrar motora girmesini sagliyor.
Normal gibi ancak benim aracta boyle bir islaklik gormedim ben. Aracin calismasinda falan bir problem yoksa sorun olmaz sanirim. |
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende ilk defa gördüm. siyah halkanın olduğu yer gevşemişti. basınca yerine oturdu belki ondan dolayı oldu . ilginize teşekkürler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |