|
HIZ PROBLEMİ!!! YARDIM LÜTFEN |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||
dan0ne2
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2017 Konum: TEKİRDAĞ/ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2017 Saat 21:25 |
|||
ARKADASLAR BENİM ARACIMDA HIZ PROBLEMİ VAR 1.4 XLİNE 75 HP OLMASI LAZIM LPG İLE 4000 DEVİRDE ARAÇ 100 KM/H ZOR GÖRÜYOR HELE Kİ YOKUŞ YUKARI YOLLARDA HIZIM 3. VİTES 50 KM/H KADAR DÜŞÜYOR DEBRİYAJ KAVRAMASINI KONTROL ETTİM ANLADIĞIM KADARIYLA Bİ PROBLEM YOK FAKAT BU ARAÇLA 90 LA SABİT GİTMEK İSTEDİĞİMDE DEVİR EN AZ 3500 GİBİ Bİ RAKAM OLUYOR ARAÇTAN SIKILDIM ARTIK LÜTFEN Bİ YARDIM EDİN
|
||||
MY LOVE PUG 206!!
|
||||
aykutbayram1996
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2017 Konum: izmir karabagla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram1996
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
Araciniza en son bakim ne zman yapildi debriyajin sertligi nedir kacirma yapiyormu benim 206 3 vitesde 110 120 yapiyor zorlamadan sizin aracta kesin bir sikinti var saglam bi ustaya gostermenizi oneririm .
|
||||
dan0ne2
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2017 Konum: TEKİRDAĞ/ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
sevgili hocam senin araç xr modeli ise büyük ihtimal 90 yada 110 hp dir benim 1.4 xline 75 hp 3. vites hızımda 60 km/h civarı |
||||
MY LOVE PUG 206!!
|
||||
Özgür3310
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Özgür3310
|
|||
Devir yükseliyor fakat araç hızlanmıyorsa baskı balata bitmiştir.heran yolda bırakabilir. Yani araç bağırıyor fakat hızlanmıyorsa baskı balata.
|
||||
Mustafa Toplu
|
||||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|||
1.4 75 beygir modele sahibim. 2250-2500 arası gibi 90 km/h ile seyrediyorum. Sizin bahsettiğiniz devirde aracım 110 civarı bir hızda seyrediyor.
biraz üstün körü olacak ama, motor devrinin artıp da hızın doğru orantı da artmıyor olması baskı balata gibi görünüyor.
|
||||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
debriyaj seti namı değer baskı balata. 250 tl parça fiyatı işçilik de allah ne verdiyse :D
|
||||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|||
Nam-ı diğer Kusura bakma ben çok takılıyorum böyle şeylere |
||||
dan0ne2
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
SORUN ÇÖZÜLDÜ İBRE BİRAZ GERİ DE DURUYORDU SANKİ 30 KM/H AZ GÖSTERİYORMUŞ :))) ARACIN BUGÜN DİREKSİYON POPMASI VE SUBAP AYARLARI YAPILDI KELEBEK BOĞAZI TEMİZLENDİ ARKADASLAR ARAÇ SAAT GİBİ OLDU SATMAYI DÜŞÜNÜYODUM ARACI VAZGEÇTİM |
||||
MY LOVE PUG 206!!
|
||||
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|||
Hocam ben anlamadım. Senin arabanın hızında sorun yokmuş da göstergede mi sorun varmış? 110'la giderken 80 mi gösteriyormuş? |
||||
dan0ne2
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
göstergede sorun varmıs hocam ama gitmisken ustama gösterdim subap ayarı gerekiyor dedi çok sarsıntılı çalışıyor ve sabahları sürekli istop ediyordu şuan titreme istop etme gibi tüm problemler ortadan kalktı...
|
||||
MY LOVE PUG 206!!
|
||||
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Hocam arada 30 km/h'lik fark var. Nasıl fark etmediniz anlamadım ben.
|
||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |