|
MULTİMEDİA NAVİGASYON EKRAN |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
emrah_860
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2017 Saat 11:28 |
||
Arkadaşlar benim araçım 208 in boş kasası accsess ben araçıma smeg ekran taktırmak istiyorum ama hangi marka taktıracağımı bilemedim birde açaba çıkma mı takdırsam diye düşündüm yardımcı olursanız sevinirim
|
|||
£MY__
|
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. emrah hocam şunu belirteyim orjinal taktırırsanız video oynatma özelliği yok malesef. çıkma olabilir ancak garanti olmayacağı için arıza verirse sıkıntı olacaktır size. 208 uyumlu kaliteli double-din ürünler mevcut hemde garantisi olacağı için problem yaşanız bile tamirini yada değişimini yaptırabilirsiniz. Bence biraz daha araştırma yapıp öyle karar vermenizi tavsiye ederim.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
emrah_860
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
||
Hoşbulduk kardeşim ben bir kaç marka araştırması yaptım fiyatlar 1000-2000 arası fakat çıkma bulursam kazalı arabalardan falan sanırım yarı fiyatına alırım diye düşünüyorum
|
|||
£MY__
|
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
emin ol çıkamyıda çok uyguna vermez yine 1000-1500 tl arası isteyecekler birde montaj parası ekle üstüne
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
Macrostr
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Orjinal Smeg'i ne yapacaksın, araç kontrolleri dışında bir işe yaramıyor, sırf görüntü. Al android tabanlı bir tane double-din, Navigasyon, telefon, tv, uygulama vs... mis gibi.
|
|||
emrah_860
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
||
Bana öyle dediler de bir marka ismi versen iyi olacak bir türlü bulamadım o marka diyorum yok iyi değil alma bu marka diyorum yok iyi değil alma ee ne alacağız kardeşim
|
|||
£MY__
|
|||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
||
[/QUOTE]
Bana öyle dediler de bir marka ismi versen iyi olacak bir türlü bulamadım o marka diyorum yok iyi değil alma bu marka diyorum yok iyi değil alma ee ne alacağız kardeşim [/QUOTE]
Güzel bir tablet bilgisayar edineceksin hocam. bir de kafana göre bir tutucu alacaksın. keyfine bakacasın :) diyorsan ki eğreti işi sevmem, o zaman sizi aşağıdaki videolara davet ediyorum :) |
|||
emrah_860
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
||
yok hocam ben pek beyenmedim uydurma gibi sanki orjinali olsa iyi olur
|
|||
£MY__
|
|||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hocam boş iş onlar . bir tane 7 inç samsung tablet al. olay biter. igo kurarsın on numara navigasyonun olur. adını hatırlamıyorum bir yazılım var onu kurarsun aracın destekliyorsa yol yakıt cart curt bilgisine ulaşırsın. multimedyanın tillahı androidde zaten. bunların hepsi sana 400 e patlamaz bile .
|
|||
Macrostr
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
palet
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çıkma almanıza gerek yok 2 yıl garantili sıfır ürün alın.
Sıkıntısız çalışan üründür.
|
|||
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|||
emrah_860
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
||
Bu benim araça tam uyum sağlıyacakmı taşma falan olmasın
|
|||
£MY__
|
|||
Macrostr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kendin takman mümkün değil, semtindeki oto teyp işleri yapan yerde güzelce montaj yaptırmak en güzeli
|
|||
emrah_860
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
||
iyide araç direksiyon radyo ayarı ses açma kapama falan çalışıyor mu bunu takdırınca bana pek sağlıklı gelmedi açıkcası
|
|||
£MY__
|
|||
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaşlar 307 aracıma multimedya double din almayı düşünüyorum.Bütçe 600 civarı en fazla.Daha önce kullanan veya şu an kullanmakta olan arkadaşların görüşünü almak istiyorum.Tavsiye edecek arkadaşlarada şimdiden teşekkür ediyorum.Navigasyon olursa iyi olur.Kaç inç almam gerekiyor.7 inç olarak biliyorum ama 6.5,6.2 inç gibi seçeneklerde var onlar olurmu tam oturması için hangi inç gerekli...
Düzenleyen ersin61 - 31 Ocak 2018 Saat 09:25 |
|||
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|||
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ersin hocam ekran boyutlarıda önemli ama öncelik alacağın double teybi aracına uygun çarçevesi olmasıda önemli yada direk aracına uygun bakcaksin. inşallah gönlüne göre bir ürün bulursun
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
|||
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Eyvallah sağol...
|
|||
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
||
smeg yada double din ekrandan beklenti nedir bu durumda öncelikle ona yönelmek gerekiyor.
hemen hemen piyasadaki tüm double din ürünlerin ses çıkışları 4x50w, (single din teyplerle aynı) navigasyonları pek sağlıklı çalışmıyor, büyük bir kısmının dokunmatik ekranları insanı kanser edecek cinste, bir çoğu video formatını desteklemiyor, (şahsi görüşüm video oynatmanın da sadece bir anlık heves olduğu, çevremde ne kadar bu video destekliyor diyipte double din alan kişi varsa bir kaç ay sonra video ile uğraşmaya erindiğinden video menüsünü unuttu) tv konusuda şehirler arası yolculukta dikkat dağıtmasına rağmen iyi olabilir ama çekim gücü yada oynatma kalitesi muhteşem diyebileceğim bir ürüne ben rastlamadım. (babam şehirler arası otobüs şöförü ve araçlarında kocaman motorlu çanak antenleri var) benim gözlemlediğim tek avantajı geri görüş kamerası. |
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |