|
Araçta çok ses oluyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Samet61
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2017 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2017 Saat 18:56 |
Merhaba arkadaşlar
2013 301 aldım.araç iyi güzelde ses veriyo Baya sıkıntı oluyo Bu konuda sıkıntı çeken yada buna çare bulan var mı acaba |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Motor sesi rahatsız etmez de yol sesini çok alır o araba.. Normaldir fiyat performans.. Masraf ederim derseniz, kapılara kaputa bagaja ve çamurluklara ses yalıtımı yaptırabilirsiniz.. Ses izolasyonu ile passat gibi olur..
Yine de bence frene basınca duran bir araç alın |
|
Gunyol
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
301 durmuyor mu yani?
|
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
301 lerin genel sıkıntısı izolasyondur. Alanlardan yalıtım yaptıran çok duydum. Araç fren yapınca durmasına durur korkmayın aynı sınıf araçlara bin basar. korkunuz varsa o konuda disk balata değiştirirsiniz hiçbirşey olmaz
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun Rabbim kaza bela vermesin. ses yalıtımı ile o ses sorununu giderirsiniz hocam yaptıran çok 301 araçlara. fren konusu ise yüksek hızlarda güven vermiyor evet doğru ama normal kullanımda sıkıntı yaşamazsınız. sert kullana biri iseniz brembo disk ve balata ile biraz daha fren olayını güçlendirebilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Gunyol
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler arkadaşlar
|
|
Samet61
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2017 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sağıl kardeşim
Gönül tabi ayağını görünce fren yapanı ister de imkanlar,hayatlar.buna da şükğr :) |
|
Samet61
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkr ederim.fren konusuna takıldığım yok aslında zaten aheste sürerim sıkıntı
Sadece araçn iç konforu olsun,dolu dursn bu beklentim İzolasyon olayını bende duydum ama yaptrmak çok masraflı gibi Kendi imkanlmla becerebilirmiyğm bilmiyorm |
|
Samet61
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynn yol,yapmur,rüzgar desi zaten
Bi kere motr olayı on numara bnce Araç fırlatackmş gibi tepki veriyo :) İzolasyon olayını bakacm |
|
Samet61
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkese teşekkr ederim
İlgnz için |
|
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçen evimin önünden bir tane geçti motoru çok sesli çalışıyor. Hepsi öyle mi o araç mı böyle bilemicem artık.
|
|
Samet61
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araç desli çalışmıyo aslında ama düşünün kaputun içine bir tane keçe bile koymaml fabrika
Bagaj kapıdı keza aynı Onun için tüm ses dışarda dışardaki de içeri geliyo Motr konusunda araca kefilim ya en iyi kısmı motr bence ama km yaptıktan sonrasını bilemem Performans gayet iyi |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
arkadaşın babası 0 km almıştı çıktığında.. Kaputa ses yalıtımı yaptırdı.. Dizel olmasına rağmen içeride ses benim 307den çok çok daha azdı.. Ama yolda lastik sesi bariz var..
Bir keresinde hızlı bir kalkış yaptım araba çok güzel hızlandı (hız dediysem 60 70) sonra frene bastım araba yolda gezdi resmen.. Düz gitmek için sağ sol yaptım.. O zaman gözümden düştü 301.. Arabada 16 çelik jant vardı.. Allure paket 301 ve 307sw yi kıyasladığımda jant lastik ebatları aynı olmasına rağmen yolda gezmesi, yol tutuşunun ve direksiyon hakimiyetinin iyi olmadığını gösteriyor.. Bunu balata fren diskiyle falan tedavi edemeyiz. Alt takım ve süspansiyon modifiyesi gerekir.. Bu fiyat civarındaki bir araba için de bu kadar masraf yapılmaz.. Clio 301 Linea gibi yada hafif ticari araçlara, bence hiç ekstra masraf yapılmamalı.. Düzgün ve yavaş kullanıp risk alınmamalı, nazı çekilmeli temiz bakılmalı ve zamanı gelince iyi paraya satılmalı.. Düzenleyen ggitaristt - 17 Ekim 2017 Saat 19:32 |
|
Samet61
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aslında bende senn gibi düşünüyorm masraf yapmadan satma konusunda ama duramıyormda bir yandan şuradı şöyle oldun gibi
Durma konusunda ben böle sıkıntılar görmüyorum arkadaşlar Araçta gezme falan yok yani hiç olmadı Araç 130 dan sonra direksyon iyice haffliyo o kadar Oda aracın ağırlığı çok az Hatta inanmzsanz belki ama aracın yol tutuşuda fena değil |
|
ggitaristt
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Kardeş 307 bile yol tutuşu iyi bir araba değil.. Bence sen direk olarak bir 407 kullan biraz bin sonra 301e tekrar bin demek istediğimi anlarsın.. |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11674 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
301 sesini kesemezsin boşuna uğraşma kullanılan malzeme dandik olduğu için ne yaparsan yap tutmuyor biryerden ses alıyor. Tasarruf yapmanın keyfiyle bin derim |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11674 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
301 ile 307 sw kıyaslamakla hata etmişin 301 in ağırlığı 1150 kg civarı o yüzden gerisini boşver
|
|
ggitaristt
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
@GökhaN Doğrusun sınıf farkı var elbette ama yeni 308'in boşu 1095 kg en dolusu 1200.. Demek ki iş yalnızca ağırlıkta değil 301 geleceğe yönelik bir araba değil.. bir kaç sene filoda kullan 2 senede 300.000 km yap sonra kaldır at amaçlı üretilmiş resmen..
Pejolar zaten genelde 10 senede bir sıfırlamak gerekiyor.. 301 daha çıkalı 5 sene olmadı ama ben 5 sene daha dayanabileceğini sanmam bu malzeme kalitesiyle.. |
|
Ufuk_64
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |