![]() |
|
Aku sikintisi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aykutbayram1996 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2017 Konum: izmir karabagla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram1996
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2017 Saat 23:51 |
S.a arkadaslar aracimin kontagi bozuldu takiliyordu degistrdim komple arac sorunsuz oldu aksam eve geldim yarin kontagi cevirdim aku bosalmisti 1 2 lamba yaniyordu cok seyrek vurdurdum calismadi sonra takviyeyle calisrtikdik kisacasi kontagin elektiri acikmi kaliyor ondanmi aku bitiyor sigortasi filan varmi yardim ederseniz cok sevinirim kontak degisikliginden sonra bu olay oldu.
|
|
![]() |
|
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elektrik açık kalıyorsa anlaşılır dostum. Normalde kontak kapalıyken çalışmayan şeyleri kontrol et çalışıyorsa söküp tekrar kontrol et kontağı
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+1
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
aykutbayram1996 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2017 Konum: izmir karabagla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram1996
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracda tesisat var teybin lambasi yaniyor kafasini cikarsamda ama 5 6 aydir ayni hic bi sikintisi yokdu kontagi ne zaman degistirdim bu oldu degistireb adam termigide degistirdi glb onla alakali olabilirmi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |