|
1.viteste giderken hızlanamama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
TugbayDundar
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugbayDundar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2017 Saat 22:53 |
||
Arkadaşlar Merhaba,
Bir sorum olacak 1 viteste giderken gazı aniden kökleyince bazen araç koltuğa yapıştırıyor bazende devir yükseliyor motor bağırıyor ama araba hızlanmıyor. Patinajda çekmiyor bu sırada sadece bağırıyor araç. Bunun nedeni neyden kaynaklanıyor olabilir? Baskı balata 1 sene önce değişti. (Araç 206 quiksilver) brc marka tüpte kullanıyorum. 2-3-4-5. Vitesler problem yok sadece 1. Viteste oluyor |
|||
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
||
Baskı balata dışında aklıma birşey gelmedi benim. 3 5 ayda bitiren var balatayı sen öylemisindir bilmem :)
|
|||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
||
vitesteyken devir yükselip araba gitmemesi sadece debriyaj ile açıklanabilir..
Benim 307 (dizel ama) de debriyajı çok ısındığı zaman yapar böyle.. 3-4 saniye gaz basılıyken yarım debriyaj yapınca hemen koku yapar, sonra debriyajı bıraksam da bağırır ve gitmez..Hemen boşa atar biraz beklerim debriyaj biraz soğuyunca normale döner.. Not: arabayı aldığımda baskı balatayı sıfırlamıştım. Sonra defalarca ışıklarda 2. viteste kalkış yaptım (çok fena çok sert kalkardı direk 0-80km çıkardı) sonradan yanınca böyle yapmaya başladı benimki de Düzenleyen ggitaristt - 11 Ekim 2017 Saat 23:50 |
|||
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
||
Benim köylü 1 ayda bitirdi balatayı
|
|||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|||
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
||
işyerinde bir arkadaşta 2 3 ayda bitiriyor diye babası otomatik araç almış :)) Adam araba stop etmesin diye yarım debriyaj gidiyormuş hep
|
|||
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
||
Bizimkide lastikleri değiştirmek için sürekli lastik yakıyor fakat balata lastikten daha çabuk bitiyor. En sonunda gidip organik balata ile değişim yaptı 3 ay geçti bitmedi.
|
|||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |