|
Parça Temini |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hrn 63
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2017 Konum: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2017 Saat 10:25 |
merhabalar sevgili dostlar
küçük bi kaza geçirdik ön ve arkadan çarpıldk şükür ki fazla bişey yok ...fakat şanlıurfada olduğum için parça konusunda sıkıntı yaşıyorum. İstediğim parçaları isteyebileceğim bildiğiniz bir yer var mıdır .. şimdiden teşekkürler iyi formlar.
|
|
308 1.6 HDİ premium AUTO6R
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun hocam Allah beterinden korusun. facebook ta peugeot 308 türkiye sayfasına katılın hocam orada engin kartal var ankaradan yedek parça konusunda size yardımcı olacaktır. parça gönder yazarsanızda çıkar netten.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
hrn 63
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2017 Konum: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler sağol allah kimseye göstermesin kaza bela ...
ya dediğin siteye baktım da orda çıkma yok herhalde sol stop lambasının camı kırıldı sadece eğer sadece cam varsa onu alacam eğer yoksada çıkma bulmaya çalışıyorumda o yüzden :) |
|
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sadece cam bulmazsınız hocam malesef çıkma stop için de facebook ta peugeot 308 alışveriş siteleri var oradan da bakabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun.Allah beterinden korusun...
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Geçmiş olsun hemşo. Etrafta tanıdık olsa sorarım ama çıkma işi yapan hiç tanıdık yok. Cam olarak satılmıyor komple satılıyor. Benimde sağ stop delik öyle kullanıyorum
|
|
TugyyStyle
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Usta parça konusunda bana yazabilirsin 0539 760 6494 numaramdan ararsan kendi parçacımla irtibata geçerizz
|
|
< |
|
hrn 63
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok teşekkürler arkadaşlar ...çok sağolun ...dün parçagönder.com dan sipariş ettim parçaları çok sağolun tekrardan
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |