|
Sarj dinamosu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
runiy06
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2017 Saat 21:13 |
Bu ara nedir sebebi bilmiyorum ama aracımdan çok çekiyorum maalesef cuma günü aracı bahçeye bıraktım 2 gün çalıştırmadım hiç zaten hiç de sorun yoktu ancak bugun bi çalıştırayım dedim ki videosunu atacağım ses gelmeye başladı araçtan. video yu internetten buldum ses tamamiyle aynı ses tek farkı bende rolantide çalışırkende ses geliyo gaza bastıkcada artıyor, sarj dinamosundan mıdır bu, veya neydendir ses bire bir aynısı.
birde eğer sarj dinamosundansa elektrikci mi yapar bunu? videoyu atıyorum ses bunun aynısı rolantidede var ek olarak aynı ses. |
|
206 XT 1.4 (2005)
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Rulman sesi gibi.. Ama kayış rulmanı mı şarj mı devirdaim mi hidrolik mi? onu tamirci kayışı söküp tek tek çevirip bulacak.. Sonra da kim tamir edecekse artık..
|
|
runiy06
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam tekrar indim baktım arabaya birazda internette okuduğum kadarıyla sarj dinamosu arızasında akü ışığı yanar vs. denmiş hep araç çalışırken akü ışığım yanmıyor bakalım başımıza büyük bir masraf açmaz umarım.
|
|
206 XT 1.4 (2005)
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Dinamo rulmanı gürültü çıkardığında arıza ışığı yakacak donanım yer yüzünde hiç bir araçta yok malesef..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |