|
Far ve Yağmur Sensörü Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ORhun53
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2017 Saat 08:38 |
Öncelikle Merhaba,
Aranıza yeni katıldım.206 aracım 2006 Feeline modeli olup yağmur sensörü çalışmıyor ve far sensörü ise gündüz gece demeksizin sürekli açık. Benden önceki sahibi ön cam çatladığı için değiştirmiş. Camcıya gittim kontrol etti jeli felan var bir sıkıntı gözükmüyor dedi. Yardımlarınızı rica ederim.
|
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı sorun bende de var kardeşim. Bilgi ekranından araç parametrelerini tanımla kısmına girip otomatik aydınlatmayı devre dışı bıraktım.
|
|
ORhun53
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sinyal Kolundaki düğmeye basınca devre dışı kalıyor ama ben aktif bir şekilde far ve yağmur sensörünün çalışmasını istiyorum bunun çözümünü bilen arkadaşlar var ise yardımcı olmalarını bekliyorum.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldin. ilgili bir konu okursan yardımcı olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |