|
Arka cam silecek memesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tvfktzcn
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2017 Saat 19:45 |
Arka cam silecek memesi suyu cama değil yola atıyor.Suyu cama vermesi için bunu nereden ayarlayabilirim yoksa silecek memesi 3.stop lambasının içinden çıktığı için onunla beraber komple mi değişecek?Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3. Stop lambasının üstünde su atma yeri var vidaya benziyor. O dönmüş olabilir. ince düz tornavida ile yönünü ayarlamaya çalışın. Muhtemelen düzelir.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence 3.stopu tutan ayaklardan biri kırıldı ise biraz dışarı çıkmıştır bundan dolayı yola atabilir bence
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
tvfktzcn
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O delikte olması gereken vida benim araçta yok yeni fark ettim oraya nasıl birşey yapabilirim düzgün çalışması için çünkü internette baktım böyle bir parça satılmıyor o boyutta herhangi bir vidada iş görür mü?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |