|
307 Göğüs Airbag çizgisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2017 Saat 22:02 |
Herkese selamlar. Bir ara kronik dedikleri için kızdığım göğüsteki Airbag çizgileri uzun zamandan sonra kendini belli etmeye başladı demek ki kromikmiş 1-2 gün güneşte kalsa çizgiler açılacak gibi geliyor ve çizgilerin açılmasından(yırtılmasından) korktuğum içinde göğüsün üzerine serdiğim örtüyü açamıyorum ve örtüyle dolaşmak istemiyorum artık. Yırtılmaması için ne yapılabilir? Döşemeciye götürsek göğüsün şekline göre komple deri vb. şeylerle kaplayabilirmi? veya başka çözümleri varmıdır?
Düzenleyen Orçun.Dmr - 29 Eylül 2017 Saat 22:03 |
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
Internette hazır olarak satılan da vardı sanırım siyah renkte ama bana sorarsanız bunlara gerek yok zaten kış geliyor güneşe hasret kalacağız birde uzun süre kalacaksa araba gunesligi cama yapistirirsaniz güneş iceri girmez
|
|
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Aslında haklısınız ama içimde korku var yırtılırmı diye. Ağacın altına koysam kuş kaportayı pisleyip boyayı yakacak diye ağacın altınada koyamıyorum zaten camlar komple 3 numara filmli dediğiniz gibi güneşlik alıp yaza kadar idare edicem artık.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |