![]() |
|
Radio frekans çekmiyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 32 Aracı : Peugeot 307 1.6 HDİ 110 BG Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izzetcanbas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2017 Saat 13:48 |
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 307sw Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence ilk radyounun arkasındaki anten kablosuna bakın eger orda sorun yoksa tavandaki anteni kontrol edin belki gevşemiş olabilir birde hemen elektirkciye felan gitmeyin biraz bekleyin kendi kendinede cozulebiliyor böyle sorunlar
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 32 Aracı : Peugeot 307 1.6 HDİ 110 BG Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izzetcanbas
Merhaba, araba 4 saat otoparkta kilitli kaldı sonra geldiğimde tekrardan aracı çalıştırdım radio'yu açtım aynı sorun devam ediyordu. Sonra menüyü kurcaladım ingilizce olduğu için telefondan translate açtım bir kaç birşeyleri kapattım düzeldi. Yani sorun menüdenmiş. Araca gündüz leti bağlatmıştım kapıları açtığımda ve aracı uzaktan kumandayla açıp kapattığımda otomatik olarak yanıyordu şimdi onlar yanmamaya başladı bi baktırcam artık elektrikçiye.
|
![]() ![]() MODERATOR ![]() ![]() Yaşı : 39 Aracı : Scenic 2.0 16v Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun bence elektrik sistemi ile alakalı gibi hocam aracın kendi kendine ayarları değiştirmesi garip gerçekten.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izzetcanbas
Ben daha öncesinde ayarları kurcalamıştım ve durmadan radio çalarken ekranda info felan yazıyordu ara ara çıkıyor sonra radio frekansı yazıyordu. Ondan sonra sorun çıkmıştı. Ben kurcaladıktan sonra info uyarısı çıkmıyor artık. Radioda ondan sonra düzeldi.
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 307sw Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Ayarlardan rds yi kapatmayı deneyin bir nebzede olsa çözüm olur
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 307 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mburakaslan
Orjinal teybi kullaniyorsan bence hic kurcalama. Hayatimda gordugum en lanet radyoyu koymuslar araca. Bende degistirecegim teybini sizde degistirin. 50TL olan teypler daha guzeldir uzerindekinden.
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izzetcanbas
Evet ama değiştirdin mi direksiyondaki kumandayı kullanamıyorsun
|
![]() ![]() MODERATOR ![]() ![]() Yaşı : 39 Aracı : Scenic 2.0 16v Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kullanılabilen modeller var hocam piyasada
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
![]() ![]() 3. Vites ![]() ![]() Yaşı : 34 Aracı : 2000 Opel Astra G HB Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
alınan teypde W/R (wired remote) girişi var ise, 100 tl ye kumanda aparatları satılıyor, orjinal kumanda ile uyumlu hale getirilebiliyor. ben şimdilik bu aparatı kendim yapmayı deniyorum ama henüz başarılı olamadım.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bence peugeot un radyosu tatmin edici derecede 50 liralık daha iyi olurmu hic sizde,ben radyodan cok memnunum eger stüdyo kalitesi bir ses istemiyorsaniz peugeot un radyosu yeterde artar bile
|
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |