|
307 konsolu sokme hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
blacknightrider64
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2017 Konum: LBurgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacknightrider64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2017 Saat 08:53 |
Herkese merhaba.
5 yıldır severek kullandıgım 307 aracımın bır yanlıslık sonucu sag airbag kısmı hafıf hasarlanmıştır.orjinal bir çözüm ancak konsol değişimi olduğu kanısına vardım.neyse uzun lafın kısası şuanda başka bir araçtan orjinal konsolu değiştirmek üzereyim.gösterge bulundugu kismi yani komple.ön yüzünde görebildiğim bütün civataları soktum ancak hala kendısını bırakmadı.ön yüzü kısmı cıvatalı ıken arka kısmı tırnaklımı acaa ? nette dokuman aradım ancak bulamadım. zaman kaybı yaşamamak için torpido dreksiyon yan kapaklar dörtlü vs hepsini söktümü belirtmek isterim.herhangı bırseye zarar vermeden sokmem konusunda bana yardımcı olursanız cok sevınırım.herkese sımdıden cok tesekkur ederım. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. valla hocam biraz zor gibi bir kaç kaynak buldum ama işinize yaramı bilemiyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
blacknightrider64
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2017 Konum: LBurgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacknightrider64
|
evet tam aradıgım sey bu yancak parca olarak farklı kısmı.ılk resımdekı yere kadar olan cıvataları soktum ben zaten ıkıncı resımdekı torpıdo da soktum o da yok.dedıgım gıbı kocaman parcanın da cıvata yerlerı neresı onu ogrenmeye calısıyorum yanı gosterge panelını gordugumuz kısımdan baslayıp saga aırbag kısmına akdar olan kısmı sokulecek.bırde resım paylasılmıs ancak netlık bıraz zayıf.bu resmını cektıgın kaynaga kendım ulasmam mumkunmu acaba.fransızca bır uyelıkle ulasılıyordu dıye hatırlıyorum ancak suan beynımden sılınmıs kalan bılgıler hatırlayamıyorum.amacıma tam ulasamasamda verdıgınız bılgı en yakın ınucu ve bu hızlı ılgılenmenızden dolayıda cok memnunum suanda.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim hocam baktığım link
buraya üye olabilirsiniz. bir çok detay var
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
blacknightrider64
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacknightrider64
|
blacknightrider64
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacknightrider64
|
forumda bahsettıgını sıteden uye olamadım resım yuklemek ıcın baglantım zayıf kopup duruyor ondan kusura bakmayın
|
|
blacknightrider64
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacknightrider64
|
siteye üyeyim ancak nedense giriş yapamıyorum.
Votre pays de connexion n'est pas celui configuré, veuillez contacter votre administrateur (public.servicebox@peugeot.com) hatası verıyor.parca kodlarını ordan ogrenıyordum daha once bırkac yıl once. |
|
blacknightrider64
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacknightrider64
|
https://hizliresim.org/images/2017/09/22/20170922_125435.jpg
son geldiğim nokta burası ancak emın olmadan orlamayayım diyorum. |
|
blacknightrider64
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacknightrider64
|
kusuruma bakmayın kendı kendıme mesajları ust uste yazıyorum yanıtsız suanda ama bıraz sıkıntıdayım anlattıgım gıbı.gırıs yaptım sonunda servicebox sıtesıne ama konsol butunu yok yada ben bulamadım.nasıl sokulur net olarak ogrenmek ıstıyorum.lutfen yardım edın.son halınıde cektım arabanın.klıma ızgaralarını cıkartmadım ama ordada bırsey oldugunu sanmıyorum.
|
|
blacknightrider64
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacknightrider64
|
: (
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |