![]() |
|
Satılık Malzemeler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2017 Saat 19:25 |
|
merhaba arkadaşlar,
aracımda torsiyon problemi ortaya çıktı, tamir ettirmeden öncesinde elimdeki boş duran malzemeleri bir ilana koyayım dedim, belki ihtiyacı olan alıcı bulur. 206+ dan çıkma orjinal teyp: 120 tl (RD3-01 serisi, teyp içinden aux çıkışı mevcut) (Aracıma taktım sistemime uymadığı için bir hafta sonra sökmek zorunda kaldım, Toplamda 2 saat kullanılmadı - 100w RMS , 350w Peak gücü var) (yaklaşık 1 sene kullanıldı, tweeterları sağlam, tamirsiz 70w RMS 150w Peak gücü var) Atocoto marka 4 kanallı amfi dönüştürücü: 70 tl (kendi aracım için aldım, teyp değiştirince kullanılmadı sıfır, 4 kanal sterio çıkış verir, türkiye'de satılanların geneli çift kanallı olur) FM Transmitter: 20 tl (Mediamarkt den 45 tl ye almıştım, istanbuldaki frekans bolluğu nedeniyle kullanılamadı, Bluetooth ve Kumandalı) Teyibi alana hediye edebilirim. Kartalgöz ampül: Çifti 15 tl (6 adet mevcut, beyaz renk ışıklı, 18mm) (kendi bilgisayarımda kullandığım harddiskti, masaüstü bilgisayarlarda veya kamera sistemlerinde kullanılabilir, 7200 RPM) (laptopumunda kullandığım harddiskti pek fazla kullanılmadı, 5400 RPM) (kendi kullandığım telefondu, 1 2 ay garantisi kaldı, çiziksiz denebilir) istanbul bayrampaşa çapa civarı yakın yerlere elden teslim edebilirim, şehir dışı karşı ödemeleli kargo ile yollayabilirim.
Düzenleyen maximusti - 18 Şubat 2019 Saat 14:50 |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bir güncel çekelim.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Mustafa kartal gözleri kullanmamışsın. Bende takmaya fırsat bulamadım hala
Hayırlı satışlar
|
||
![]() |
||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Hayırlı satışlar.. Hoparlörlere ağzım sulandı aslında ama zaten arabam 8+1.. Besleyemem ben onları
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
evet ya vaktim olmadı duruyorlar öyle.. birazda uğraşma heyecanım gitti :)
hoparlörler gayet iyi bir fırsat ihtiyacı olana da, senin fazlan var :) |
||
|
||
![]() |
||
vwadnan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
|
hayirli satislar ekran duruyor mu
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
Duruyor hocam
|
||
|
||
![]() |
||
vwadnan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
|
irtibat no verir misin
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
05425154646
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |