![]() |
|
Mesut Bayık abi.den peugeot yorumu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
keqir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2017 Saat 18:05 |
Peugeot'nun kötü şöhreti nereden geliyor?özellikle benim gibi 307 sahipleri izlesin ![]() |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu adamı severim.. Keşke 307 sw deneseymiş
![]() |
|
![]() |
|
Kocak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mesut Abi Can'dır :) Her videosunu severek izlerim
|
|
![]() |
|
ertuna ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
evet ilk aldığım zamanlar yol tutuşu kötüydü pek güven vermiyodu virajlarda ama 3,5 spor yay ve 215/45 r17 jant lastik artı 1,5mm spacer takınca girmediği viraj kalmadı
![]() |
|
2002 307 XT
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Mesut abiyi severdim ama 307 hakkındaki kötü yorumunu dinleyince nefret ettim ve aboneliğinden çıktım. Söylediği sıkıntılar bende olmadı bugüne kadar, kulaktan duyma laflarla 307 kötülüyor. Yol tutmaz diyen arabayla köy virajlarında orjinal haliyle 130 kmyle girdim arkada en ufak atma olmadan ve 1 yıldır da rekor bende en hızlı ben girdim.
![]() ![]() |
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
keqir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
dur hemen nefret etme ya mesut abi iyidir, bir yorumuyla hemen asma adamı, otomobil konusunda en kaliteli isimlerden biridir, belki bu konuda biraz abartmış olabilir.
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
oo şimdide yanıyormuş,lafı çıktı. valla izleyeni varsa bu adamın 307 ye sıcak bakmaz.
|
|
![]() |
|
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Herkesin düşüncesi farklıdır ama biraz peugeot a haksızlık edildigini düşünüyorum yanma olayi felan ilk defa duydum yol tutuş olayına gelirsek neyle kiyasladigina bagli bi passat bi mercedes le kiyasliyorsak evet kötü ama fiat renault gibi markalardan bence iyi
|
|
![]() |
|
her aracın olduğu gibi bizim araçlarımızın da eksi yanları var, ve normaldir. Ama benim bir aracın iyi olup olmadığını anlama kriterim Türkiye.deki bakış açısı değildir zira burada bir araçta aranan ilk şey 2.eli var mı ,parçası ucuz mu?
Bu yüzden peugeot hakkında milletin ne düşündüğü çok da umrumda değil açıkçası.
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Bu videoyu izledikten sonra 307 görünce yan yan bakmaya başladım :D ayrıca yollarda çeşitli zamanlarda yanan araçlar görebiliyoruz. Aaa şahin yanıyor opel yanıyor toyota yanıyor mu dedik? Bence çok abartmış.Ve bence bilmem kimden bunun için para almıştır. belki kendince pejoyu türkiyeden silmeye çalışıyor :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |