|
Benzin Filtresi Bizim Araçlarda Nerede ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
yigit_dark
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2017 Saat 14:23 |
|
Aracımın yağ bakım zamanı geldi. Bundan önce aracı Opel özel servisinde tanıdık vasitasıyla bakımı yapılmıştı. Parçaları internetten alırım hep benzin filtresi aldım. Usta benzin filtresinin yerini göremedi depo içindedir deyip ellemedi. Gerek yok dedi. Bu sefer değiştirmek istiyorum farklı ustaya gidicem. Merak ettiğim depo içinde mi benzin filtresi değiştiren oldu mu uzun ve zahmetli bir iş mi ? Teşekkürler
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok hocam sağ arka tekerin orada dikkkatli bakarsanız görebilirsiniz.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
acabuco
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
soner beyin dedigi gibi, ben de degistirdim gecenlerde, sag arka tekerin orada.
|
||
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
|
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9140
Aynı yerde zaten belki yardımcı olur Düzenleyen doganatak - 14 Eylül 2017 Saat 17:25 |
||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
||
yigit_dark
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
|
Çok teşekkürler. Opel servisi olduğu için arabadan anlamıyor bulamadı. Baktı baktı liftte aracın altına. Sonra beni çağırdı sende bak yok dedi bende anlamam zaten öyle deyince bıraktık. Hatta benzin filtresini iade etmiştim.
|
||
yigit_dark
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
|
Gayet güzel anlatılmış konu içeriği. İnceledim teşekkürler..
|
||
yigit_dark
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
|
Bugun yağ bakımını yaptırdım aracımın. Benzin Filtresi yine değişmedi. Nedeni ise usta benzin filtresi yok aracınızda dedi. Altına girip inceledim. Depodan çıkan 2 hortum var biri giriş biri çıkış hortumudur. Olsa bunun ucunda olur dedi. Hortumu takip ettik hakikaten yok filtre. Ben çözümleyemedim bu işi. Fikirlerinizi alabilirmiyim.
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yiğit foto çektinmi kardeşim bi yüklesene buraya görelim.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
yigit_dark
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
|
Ustanın yanından ayrıldım aklıma geldi. Keşke çekip foruma yükleseydim diye. Yarın çekebilirsem arabanın altına yatıp çekmeye çalışacağım.
|
||
ahmetdurna78
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2016 Konum: karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdurna78
|
|
sağ arka koltuğun altında kaldırınca orada olabilir. coğu değiştirmrk istemiyor zahmetli iş diye
|
||
yigit_dark
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
|
Şamandıra içinde olduğunu söyledi usta fakat o değiştirilmiyor. Senin aldığın depo dışından takılır fakat aracında yok dedi bilemiyorum.
|
||
dogut1
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2021 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynı konudan müzdaripin 308 t7 1.6 thp aracım benzin filtresinin yerini bulamadık usta dedi ki deponun içindedir depoyu indirmemiz gerekir dedi hatta egzoza kadar sökmek gerekebilceğini söyledi yaptırmadım. Nerede oldugunu gercekten cok merak ediyorum.
|
||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
GEnelde Arka sağ tarafta oluyor. aracı kaldırdığınızda altında siyah plastik parca varsa onun altında olabilir.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
dogut1
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2021 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yok hocam koltugun altına baktık ama değil arka çamurlugun keçesini kaldırıp bakıcam bi de insallah ordadır.
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |