|
Arka sağ teker |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ZTOPRAK
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2017 Konum: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2017 Saat 22:19 |
Merhaba arkadaşlar bugun rotbalans ayri icin gittigimde ustalar bana arka dingilin egri oldugunu soylediler bunu duzeltmem gerektigini soylediler zaten gozle dikkatli bakildiginda da arka sag tekerin ust kisminin ic tarafta alt tarafininda disa dogru egri oldugu fark ediliyor. Gosterdim bazilari hayir dingil degil torsiyon dagilmis dediler torsiyon la teker duzelir mi normal durur mu. Yazim hatalarim olabilir telefondan yaziyorum kusura bakmayin yardimci olacak arkadaslarima tesekkur ediyorum.
|
|
aykutbayram1996
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2017 Konum: izmir karabagla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram1996
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arka torsyonlardan ses geliyormu peki vurma sesi gibi kasislerde filan torsyondan yapar egrilik tornaya girmesi lazim ustam.
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arka tekerlerim benim de çok hafif kamberli ama orjinali öyle.. tek tekerin eğriliği faklı ise evet torsiyonu eğmiş olabilirsin..
|
|
meteora
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: bg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba bende de yamukluk vardı bastan sonra dan da vuruntu benzerı ses gelmeye basladı sağ arka tekerden torsıyon du benım sorunum daha sonrasında yaptırdım bu video da yaptırmadan once cektım https://www.youtube.com/watch?v=C6thcNK_z-Y
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |