![]() |
|
308 1.6 Vti (Oto) Düşünceleriniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Stayfun ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2017 Saat 17:17 |
İyi günler. Hocalar minimum 2010 düşük km temiz ve otomatik araba ararken hep 308lere denk geliyorum. 4 ileri eski tip şanzuman ile vti motor kombini 50 kuruştan fazla yakıyor deniliyor. Fransız araçları çabuk yorulan ve sorunlu algısını bir kenara bıraktım benzini de dert etmeden almayı düşünüyorum. Siz bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz, alınır mı, kronik sorunları var mı, fiyatları nasıldır? Sizin görüşleriniz benim için önemli, ilginize şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
and ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2014 Aralık'tan beri 2010 1.6 Vti otomatik vites 308 kullanıyorum ki kendisi ilk aracım olur. Bugünümüze şükür her hangi bir sorun sıkıntı yaşatmadı. Lpg taktırdığım için benzin konusunda tam bir rakam veremicem ama Ankara şehir içi ortalama 10 Lt. yakıyorum.
Bence fiyat/performans konusunda Peugeot ilk sıralarda ve takdir edersin ki bakımsız her araç sorunludur.
|
|
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |