![]() |
|
206 Ampul Kodları Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2017 Saat 00:38 |
AliExpress üzerinden aracıma led ampul alıyorum fakat bazılarının kodlarından emin değilim.
Bildiğim kadarıyla, Parklar t10 Kısa ve uzunlar h7, ayrı ayrı Ön sisler h1 Ön sinyaller bau15s-p21w sanırım iki türlü geçiyor. Ötesini bilmiyorum. Arka stop ve parklar aynı sanıyorum. Arka sinyaller, geri vites ampulü ve arka sis. Bildiklerimde yanlış varsa ve Bunların kodunu bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum. Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 09 Eylül 2017 Saat 01:05 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oğuzhan iki tip far var bazılarında h7 - h1 iken bazılarında h7 - h7 olabiliyor. sisler h1 . parklar t10 dipsiz. Sinyal lambaları P21 W.
2. Geri vites lambası P21 W.
3. Stop lambaları/parklambaları
P21/5 W. Üçüncü stop lambası
Elektronik diyot tipi ampullerle donatılmıştır.
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oğuzhan bide başlığa hangi model olduğunu eklersen fena olmaz. Malum forumdan 308 sahibi olanlar var artık kafaları karışmasın
![]() |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Teşekkürler abi, sağ arka park lambam kesilmiş tam da üzerine:)) stoplarla parklar bir mi ? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Haklısın hocam, 308 kullanıcıları bir hayli fazla ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |