|
206 Sis Farı Montajı ( Yardım ! ) |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
kerkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2017 Saat 15:19 |
|
Merhaba Arkadaşlar,
Aracım 206 Roland Garros. Dün farkettim. Sol sis farı diğerine göre biraz daha içeri çökmüş. Sokakta çocuklar top oynarken sis farına denk getirmişler herhalde . Tamponun altından ulaşmaya çalıştım ama alt kısım kapalı. Sis farına nasıl ulaşabilirim ve montajı ile ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam lifte kaldırman gerekiyor ulaşman için yada ön uç kısmı kaldırma çıkartıp alttan ulaşabilirsin. büyük ihtimal ayakları kırılmıştır.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
çamurluk davlumbazının tampona alttan bağlantı vidası var iki tane onları söküp davlumbazı kanırtıp açarsanız sislere ulaşırsınız. Kendim montaj yaparken fotoğraf çekmiştim sayfanın aşağısına doğru peş peşe montaj resimleri var http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=44580&title=sis-farlarim-geldi 4. resim sol alttaki plastik parçadan bahsediyorum
Düzenleyen doganatak - 06 Eylül 2017 Saat 00:19 |
||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kendim yaptığım için söylüyorum direksiyonu tam sağa,sola kırdıktan sonra ön çamurluk davlumbazlarında ampül değişimi için pencereler var bunları açıp komple sis farını söküp takmışlığım var başka hiç bir yeri sökmeden,istediğiniz noktaya bu şekilde ulaşabiliyorsanız sorunu hallederseniz,ulaşamazsanız diğer yöntemleri kullanmak gerekecek.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Davlumbazların tamponla arasını açtığınız zaman sislere ulaşırsınız. Kolay gelsin
|
||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
||
kerkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dün forumda "sis farı" diye arama yaparken "doganatak" sizin konuya rastlamıştım. Değişim süper olmuş.
Sabah işe gitmek için evden çıktığımda "samet206" sizinde dediğiniz gibi davlumbazın ön kısmındaki pencereyi gördüm tam kol girecek kadar. Akşam gidince deneyeceğim. İlgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.
|
||
kerkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar sis farına baktım. Üst ayağı kırılmış . Yenisiyle değiştirmekten başka çare yok galiba..
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |