![]() |
|
Kapı döşemesi yenileme 207 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() 2. Vites ![]() ![]() Yaşı : 38 Aracı : 206 Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2017 Saat 20:13 |
|
|
206rc
|
![]() ![]() 3. Vites ![]() ![]() Yaşı : 33 Aracı : 2000 Opel Astra G HB Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuda arkadaş 206 için gayet muazzam bir kaplama yapmıştı. video yu bir izle istersen. Düzenleyen maximusti - 04 Eylül 2017 Saat 23:34 |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
![]() ![]() 2. Vites ![]() ![]() Yaşı : 38 Aracı : 206 Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Videyoya ulaşamadım
|
|
206rc
|
![]() ![]() 3. Vites ![]() ![]() Yaşı : 33 Aracı : 2000 Opel Astra G HB Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
linki yeniledim hocam. |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bunu kendisi yapmış döşemecide yaptıran varmı ben biraz zor yaparım bunu :)
|
|
206rc
|
![]() ![]() 2. Vites ![]() ![]() Yaşı : 29 Aracı : 307 Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bende yapmak istiyorum fakat biliyorsunuz 307 nin kol dayama yerleri 206 nın ki gibi değil malesef.
![]() ![]() ![]() Düzenleyen 307 1.4 hdi - 05 Eylül 2017 Saat 03:25 |
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Lüleburgaz da döşemecilere sordum biri bunlar arkadan perçinli ben yapamam dedi diğeri 250 fiyat verdi
|
|
206rc
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 37 Aracı : 308 2012 Active Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 için ben yapmıştım arkadaşlar tavan döşemesi konusunda mevcut :)
|
![]() ![]() 2. Vites ![]() ![]() Yaşı : 29 Aracı : 307 Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
350 tl fiyat aldım galiba kendim yapıcam
![]() |
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |