|
Break light fault arzası neden |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2017 Saat 14:36 |
Arkadaşlar 207 aracımı yeni aldım aracı çalıştıtdığımda break light fault arzası veriyor.bu arza fren lambası hakındamı anlayamadım.yardımlarınızı bekliyorum
|
|
206rc
|
|
artes34
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorun fren lambalarınızdan biri yanmıyor.
|
|
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Anladım bi bakim şimdi
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Fren lambaları yanmıyor ondan herhalde
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Fren lambalarına baktım yanıyor acaba yukarda üste yanan lambadamı sıkıntı var onda bi tanesi yanmıyor omu arza veriyor acaba
|
|
206rc
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
ampülleri orjinal ile değiştirilip de, farklı w farklı amp değerinde ampül takıldıysa eğer takılı olarak algılamıyor olabilir.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
bjk1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2017 Konum: Los Angaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ampuller orjinal değildir yada üstteki dediğin birtanesi bile yanmasa aynı hatayı verir
|
|
Seyyit han kul
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2022 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Seyyit han kul
|
Arkadaşlar yeni aldığım 207 2007 model benzin li 1.4 aracımı calistirdigimda uyari veriyor ve arac sürüş esnasında light breakfauly indiractor uyarilarini sık sık aliyorum sebebi ne dir yardımcı olabilirseniz sevinirim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |