![]() |
|
2009 model nasrettin hoca fıkraları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ac8088 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2009 Saat 20:58 |
Adamın biri Nasreddin Hocaya sormuş:
- Hoca bir mizah sitesi hacklenmiş duydun mu? - Hoca demiş bana ne! - İyi ama hocam senin site hacklenmiş. - iyide o zaman sana ne! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nasreddin hoca birgün küçük hack programlarıyla Yahoo’yu hacklemeye çalışıyormuş. Çevresindekiler sormuş. - Hoca ne yapıyorsun. - Görmüyormusunuz Yahoo’yu hacklemeye çalışıyorum. - İyi de hocam o programla Yahoo hacklenmez ki! - Ya hacklenirse. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hocaya sormuşlar - Hocam dünyanın merkezi neresi. Hoca demiş. - Google a girip "dünyanın merkezi" diye arattır demiş. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hocadan devamlı Windows XP cdsini istiyorlarmış Hocada bakmış olacak değil en sonunda - Cd yi bardak altlığı yaptım demiş. - İyide hocam hiç CD den bardak altlığı olurmu demiş. Hoca da - Niyetin yoksa vermeye bardak altlığıda olur demiş. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Arkadaşları Hocaya dert yanıyorlar - Hocam senin karın internette çok sörf yapıyor demişler. Hocada - Olurmu canım o kadar sörf yapsaydı bizim siteye de uğrardı demiş. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Adamın biri hocaya - Hocam siten kaç tekil hit alıyor der. - Hocada Aylık 10.000 der Aradan birkaç yıl geçer. Aynı adam hocaya tekrar sorar. - Hocam siten kaç tekil hit alıyor der. - Hoca yine 10.000 der. - İyide hocam bunca yıldır hiç değişmedimi der. Hocada - Erkek adamın ağzından laf bir kere çıkar. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hocanın bilgisayarına virüs girmiş. Hoca çok dertliymiş. Çevresindekiler sormuş. - Hoca kimi getirelim de baksın bilgisayara demişler. Hocada - Çernobil virüsünü yiyen birini getirin demiş. Benim halimden en iyi o anlar |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:D:D tşkler abi
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paylaşım için teşekkürler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |