![]() |
|
307 aracıma cam filmi uygulaması yapmak istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cr1me ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2017 Saat 01:27 |
Merhabalar saygı değer peugeot turkey ailesi. Başlıktada yazıldığı üzere aracıma cam filmi uygulaması yapmak istiyorum aracımla uğraşmayı seviyorum gidip başka yerde yaptırmak istemiyorum. Kapı döşemesini nasıl sökebilirim bunu fotoğraflarıyla gösterebilecek varmı eğer klipsleri kırılırsa bu parçaları nerden temin edebilirim? Bide bazı araçlarda cam döşemenin altında pek pay olmuyormuş bu sebeple toz birikmediği için kapı içleri sökülmeden yapılabiliyomuş. 307 lerde sökmeye gerek varmıdır?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sökmeye gerek kardeşim elinde gerekli malzemelerin olduktan sonra. ancak peugeot gibi fransız araçlarda biraz daha zahmetli oluyor cam fitillerinden kaynaklı.klipslerin kırılması önemli deil tanesi 50 krş satılıyor yedek parçacılardan ama beklerim diyorsan aliexpreste çok ucuz link
birde bu tip aparatların olursa daha iyi bu videoda işini fazlasıyla görecektir. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Bu videodaki 307 de neden aynalar elektrikli değil ilk defa gördüm :)
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim burda xr(boş) kasalar böyle malesef. Benim aracımda önler elektrikli, arkalar ve aynalar manuel. Ama 4 cam otomatiğe çeviriyorum
![]() ![]() |
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Hocam 308 e film çektirirken izledim sadece el becerisi ve tecrübe gerekli. Adam 5 camı yaklaşık 45 dk da yaptı sen hatalarla yenilemelerle 3 saatte yap en azından dersinki kendim yaptım.
Bir yerleri sökme takma yapmana hiç gerek yok. Sadece film aparatlarına ihtiyacın var. Dış taraftan ölçü alıp kesiyorsun sonra iç tarafa yapıştırıp falçata ile düzeltip aparatla hava alıyorsun. Başkada birşey yok. Kayma yapmasın diye 2 gün kullanma camları diyorlar zaten. |
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Kapı döşemeleri sökülmeden de yapılabilir ama zamanla aç kapa yaptıktan sonra kalkma olacaktır diye tahmin ediyorum. Ama kapı döşemeleri sökülüp yapıldığında çok rahat olucaktır. Önlere çekmemenizde fayda var niye derseniz ben ön camlarda dahil 3 numara film çektim yağmurlu havalarda görüş sıfıra iniyor ve camı açma gibi bi imkanınızda olmuyor.
![]() ![]() |
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
cr1me ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ben işin ehline yaptırmanı tavsiye ederim perşembe günü bende aracıma yaptırmayı düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
döşemeleri kapı döşemesi etrafında bulunan tors vidaları söktükten sonra alttan yavaş yavaş çekerek yukarı doğru alman gerekiyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |