|
Kapı Hoparlörünü Sökemedim.! Yardım. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yigit_dark
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2017 Saat 21:53 |
Herkese Merhabalar ;
Bugun aracımın arka kapı hoparlörlerine el atıyım dedim. Patlak olduğu için kullanmıyordum. Uygun yollu bişey alıp takıyım diyorum. Gel gelelim sökmek. Beceremedim. Perçin atılmış. Bu perçin nasıl sökülür. ? 1 tanesiyle 1 saat uğraştım. Kırdım ettim yinede olmuyor. Zarar vericem oradaki malzemelere bıraktım bende. Daha önce başına gelenlerden yardım istiyorum. Teşekkürler... |
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3063 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Perçinin tek çözümü kırmak. Zaten yeni hoparlör almışsınız. Yan keski ile önce hoparlörün plastik kısmını kırın sonra percini kesin.
|
|
yigit_dark
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
anlıyorum. Neden perçin kullanılmış acaba. 4 vida atılıp geçilseymiş. Hoparlörler önemli değil yeni alıcam evet ama altındaki yalıtım malzemesiyle orlara zarar vermem umarım.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Matkapla halledilir hocam ben genelde böyle hallediyorum
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
yigit_dark
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Matkapla ne yapmamız gerek onu da bilmiyorum. Delme ucu takıp perçini mi delip çıkarıyoruz nasıl oluyor ?
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O deligin icini genisletecek bir ucla delmeniz lazim.
|
|
yigit_dark
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Yarın deniyim hallolur umarım.
|
|
ruhela
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaşım matkapla çürütmen gerekiyor, yan keski işlerine hiç bulaşma yeni takacağın hoparlor için sıkıntı olur. Ortadaki ince delikten matkapla del zaten alimünyumdur, kendiliğinden çıkar :)
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ön kapılar bu şekilde değil ama arka kapı hoparlörlerinde perçin kullanılmış.Matkap varsa elinizde kolayca halledersiniz,sağa sola sekebilir matkap dikkatli olmanızı öneririm.Ayrıca yalıtım malzemenizide güçlendirin derim bu malzemenin üstüne bir ses yalıtım levhası ciddi anlamda fark ediyor.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
yigit_dark
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Teşekkürler yorumlarınız için. Bugun montajı tamamladım. Perçinleri düz tornavida yardımıyla vura vura başını kırdım. Diğer taraftan başı kırılınca çıktı. 5 dk mı aldı bu işlemi yapmak çok da zor değilmiş. Hoparlör olarak Pıonerr 13cm aldım. Gayet tatmin edici bir ses aldım. Tavsiye ediyorum. Bangır bangır çalarsak anfisiz tesisatsız sade hoparlör tabikide cızırdar. Kararlı ölçüde sesi açtığımızda çok çok yeterli geldi bana ses kalitesi. Bunlarda resimler.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3063 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arka kapidaki cam kaldirma kolunu nasil söktünüz. Çekince geliyor mu? yoksa başka bir tekniği mi var?
|
|
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Çekince geliyor önce cam kaldırma kolu peşindende etrafında plastik bir bilezik gibi bişey var o çıkıyor takarkende tersi işlem
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
vpro
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende Sofor tarafını degistircem kaç zamandır vakit olmadi elinize sağlık
|
|
Ele-Elo
|
|
yigit_dark
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Düzenleyen yigit_dark - 11 Eylül 2017 Saat 13:06 |
|
yigit_dark
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |