|
Antifriz önerileriniz.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2017 Saat 14:40 |
Selam arkadaşlar. 2003 206 1.4 hdi (220.000km.) Aracımda kullanılmak üzere antifriz onerileriniz nedir? Daha önce üzerinde turuncu renkli (sanırım organik bu biyerde okumuştum) antifriz vardı şimdilerde ise bazı sıkıntılar sonucunda sadece su var.Yağ degisimim yaklaştı artik servise bayılmaktansa sanayide birini bulup yaptirmak icin malzemeleri ufaktan toplamaya başladım bunuda aradan çıkartayım dedim.önerilerizi bekliyorum.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam öncelikle saf su al ve koy biraz gez sonra suyunu boşaltır. Castrol mavi antifirizi var ondan al sonra 3 litre bidonu.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
|
Saolasın sonerim. bu dediğin mavi daha mı iyi gelir benim düdüle?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla kardeşim ilk senin gibi bende kırmızı koyduk tabi önceki sahibi suyla dolaşmış ne var ne yok açtı meret kapak contası vs. Baya masraf yaptık sonra hep mavi kullandım sıkıntı olmadı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende mavi antifiriz tavsiye ederim,kendim kullandım mavi hiç sorun yaşamadım.Ama saf olarak koydu tamirci bir kez,benim haberim yoktu koyarken,daha sonra sorun yaşadık açtı bazı noktaları, ben bulunduğum yerin koşullarına göre hep su ile karışım yaparak ekledim bu olaydan sonra antifirizi.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
yigit_dark
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Araca antifiriz koydurmaktan her zaman çekinmişimdir. Ustalar kafasına göre davranıyor. Araba çalışırken 3 litreyi boşaltıyor. Hiç su koymuyor üstüne vs. Kırmızı iyi bilirdim bende. Yağ değişimine 500 km kaldı benim aracın. Malum kışta yakın. Antirifiz bende koydurururm. Sizin değişim yaparken aracınıza olanları da yazarsanız bilgilenmiş oluruz.
|
|
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Ben hiç antifriz doldurmadım sadece suyla 7 yıldan beri kullanıyorum geçenlerde suyunu değiştirdim suyun içindede pas veya küf gibi birşey çıkmadı. Suyu tekrardan boşaltıp antifriz doldursam bi sıkıntı yaratırmı?
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu kadar uzun süre araç su ile kullanıldığından dolayı antifiriz eklenir eklenmez bir yerlerden kaçak yapma ihtimali çok fazla.Bu kadar kullanmışsınız madem gerekmiyorsa macera olmasın derim,araca güveniyorsanız ayrı ama yinede risk içeren bir durum.
Düzenleyen samet206 - 28 Ağustos 2017 Saat 00:52 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Uzun süre su ile kullandım ama sürekli su değişimini yaptım fazla durmadı su motorun içinde. Aracıma kesinlikle güveniyorum ama dediğiniz gibi riskli olduğu için doldursammı doldurmasammı diye tedirginlik var içimde.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |