|
Egsoz Sesi Hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2017 Saat 17:01 |
Normalde haz etmem fakat bir heves ile geçen yaz düz boru çektirmiştim. Aşırı sesten dolayı 2-3 gün içinde susturucuyu geri taktırmıştım.
Kuzenler, arkadaşlar sağolsun yine kanıma girdiler. Ufak bi ses ufak bi ses diye. Aynı egsozcuya gidip istediğimi anlattım. Susturucuya delik açarak az bir ses alabilir miyiz diye sordum. Hallederiz ederiz yaparız dedi. Kanala girdiğinde aracın motor kısmına doğru ilerledi ve düz olan kısma delik açtı. Susturucuya değil yani. Çalıştırdığımda düz borudan farkı yoktu sesin. Kaynakla doldurdu tekrar. Bir daha deldi bişeyler bişeyler. Aradığım sesi bulana kadar biraz uğraştık ve hallettik. Sesi beğeniyorum. Bilmeyen anlamaz bile sesi. Kaçak varmış gibi bir ses geliyor sadece. Sorun şu ki, düz Boruda olduğu gibi yanmamış benzini dışarı atma olayı olur mu diye merak ediyorum. Yani yakıt tüketimi konusunda kaygım var. Oldukça açık anlatmaya çalıştım. Umarım tam anlatabilmişimdir. Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |