|
Benzin göstergesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
KaBaDaYi
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2017 Saat 08:57 |
Merhaba! Arkadaşlar 206 2006 1.4 xline benzinli lpg aracımda yarım depo benzin full lpg oluyor ama ben yol yaptıkca benzin göstergeside düşüyor lamba yakıyor km ile alakalı bi durum mu bu 206 böylemi yoksa diger araçlarda benzinle gitmediğin sürece gösterge hep sabit duruyor yarım depo örnek olarak söyledim yani genelde aracımda ne kadar benzin var bilmiyorum
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fransız araçların bir çoğunda böyle hocam araç gittiği km göre benzin ibresini düşürüyor. yani araç aslında benzin harcamıyor ancak harcıyor gibi gösteriyor. bunu da yarım depoya yakın benzin varsa ışık yanınca belli bir süre sonra aracı çalıştırdıgında otomatik olarak resetliyor ve olması gereken yere geliyor. lpg cilerde psa modülü denen bir parça var onu taktırırsan her çalıştırmada otomatik olarak resetler ve ibre olması gereken yerde olur. fiyatı 150-200 tl civarlarında olması lazım
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracı İlk Aldığımda Sınırsızca Tribe Sokan Durum :)
|
|
KaBaDaYi
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çözdün mü peki ben 5 yıldır böyle biniyordum şimdi pompam yanmış motor yenilenmiilen yaptırma duygum tekrar depreşti
|
|
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İster İstemez insan alışıyo :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |