![]() |
|
Benzin göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KaBaDaYi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2017 Saat 08:57 |
Merhaba! Arkadaşlar 206 2006 1.4 xline benzinli lpg aracımda yarım depo benzin full lpg oluyor ama ben yol yaptıkca benzin göstergeside düşüyor lamba yakıyor km ile alakalı bi durum mu bu 206 böylemi yoksa diger araçlarda benzinle gitmediğin sürece gösterge hep sabit duruyor yarım depo örnek olarak söyledim yani genelde aracımda ne kadar benzin var bilmiyorum
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fransız araçların bir çoğunda böyle hocam araç gittiği km göre benzin ibresini düşürüyor. yani araç aslında benzin harcamıyor ancak harcıyor gibi gösteriyor. bunu da yarım depoya yakın benzin varsa ışık yanınca belli bir süre sonra aracı çalıştırdıgında otomatik olarak resetliyor ve olması gereken yere geliyor. lpg cilerde psa modülü denen bir parça var onu taktırırsan her çalıştırmada otomatik olarak resetler ve ibre olması gereken yerde olur. fiyatı 150-200 tl civarlarında olması lazım
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Kocak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Aracı İlk Aldığımda Sınırsızca Tribe Sokan Durum :)
|
|
![]() |
|
KaBaDaYi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Çözdün mü peki ben 5 yıldır böyle biniyordum şimdi pompam yanmış motor yenilenmiilen yaptırma duygum tekrar depreşti
|
|
![]() |
|
Kocak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
İster İstemez insan alışıyo :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |