|
307 CC bobin arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mertcan35
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mertcan35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2017 Saat 20:25 |
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 2005 model 307 2.0 CC 180 HP kullanicisiyim aracı 1 hafta önce aldım ilk arizami dün yaşadım dün yolda 5. Vites 80 km/h hızla sakin giderken birden arıza ışığı yanıp sönmeye başladı devamında tekleme ve stop kısmı gerçekleşti daha sonra malumunuz çekildi ilk olarak bujileri değişti sorun çözülmedi daha sonra bobinden yaptığı anlaşıldı bu konuyu Google'da aratirken bı kaç ay önce bı arkadaş 5 kere değiştiğini yazmıs bu araçlarin bukadar arıza vermesi normal mi aracım stok benzinli teşekür ederim şimdiden vermiş olduğunuz bilgilere 😊😊
|
|
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
5 kere degilde 1 2 kere olabilir arkadas abartmis ben 6 yilda 206 da 2 kere degistirdim 1 de oksijen sensoru degistirdim
|
|
Mertcan35
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mertcan35
|
Bu bobinler neden arıza yapar çok mu hassas
|
|
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim araci aldigimda uzerindeki yan sanayi bobindi bozuldu hafif tekleme vardi 4. Viteste giderken daha sonra orjinal aldim simdi bi skinti yok kardesim bazi parcalar orjinal alirsan pek skinti yaratmiyor ama sonucta peugeotta bence narin araba sevimli davranmak lazim :)
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3063 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
%90 civarı lpgden dolayı bozuluyor bobinler. Özellikle lpg için bobin girişinden çekilen yanlış elektrik bağlantısı bobini bozuyor zamanla. Lpgli olmayanlar ise şans işi sanırım. |
|
barisnikof
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barisnikof
|
ama kesinlikle orjinal ürün kullanın biraz pahalı ama kesinlikle fark ediyor.
|
|
Yan hakemlere yan koşma dersleri verildiğini biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü ben uydurdum.
|
|
Kocak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen Öyle
|
|
Mertcan35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mertcan35
|
arkadaslar malesef sorun çözülmedi aldığımdan beri binemedim arabaya sanayiden cıkamıyoruz sürekli atesleme bobini değişiyor bukadar lanet bir araba olamaz
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |