![]() |
|
307 Ön Düzenek.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2017 Saat 00:09 |
Bugün alt takım durumu nasıl gidiyor diye bi göz gezdireyim dedim birde baktım ne göreyim sağ/sol rotil körüğü yalan olmuş. çok sakin araç kullanan biriyim genelde hadi zamanı dolmuş dedim yakın civarda ikitane 307 daha var onlarada bakayım dedim onlarında sağ/sol gitmişti ![]() ![]() rotiller aşağı yukarı fiyat olarak böyle ROTİL orj 45t trw 30 delphi 25 ayd (yerli üretim)15 ayd ye pek güvenemiyorum ! aklımda rotil olarak delphi geçiyor. ayrıca işçilik fiyatı alayım dedim usta bi körük için değişmene gerek yok dedi kışın değişelim dedi sağ/sol rotil + şanzuman yağı değişimine 100 tl işçilik istedi bana fazla gibi geldi başka bi yere sorayım dedim 150 sadece rotil değişimine istedi ehhhh dedim be gören diyecek şanzuman indiriyor. birde rotiller değişmişken z rot ve rot başını da değişeyim sonra onlarda yırtılacak korkusu yaşamayalım. yanlız z rot ve rotbaşı değişimini söylemedim onlarıda arada kaynatırım. Z ROT orj 60t trw 30 delphi 30 ayd 20 ROT BAŞI orj 80 trw 25 ayd 15 Görüşleriniz nedir ? Düzenleyen Peugeot35 - 20 Ağustos 2017 Saat 00:13 |
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ön takımı nasıl kontrol ediyorsunuz
|
|
![]() |
|
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gözle
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |