|
Yardım ederseniz sevinirim |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fp101
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2017 Saat 21:25 |
Arkadaşlar 207 aracında oem dubBle teybim var fakat usbyi takınca bazen oynatıyor bazen oynamıyor diye sistemi sifirladim bu sefer ekranda listeyide göstermiyor dikkat ekranı izlemeyin diye birşey çıkıyor fotoğrafta yukleyenedim telefondan yardimci olabilecek birisi varmı acaba
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Yani yazılımsal bir sorun gibi bence siz sıfırlayınca fabrika çıkış ayarlarına döndü muhtemelen ama sonradan çıkan yazılım güncellemeleri gittiği için bir problem yaşamış olabilirsin. double teyp markası ne hocam güncellemesi varmı modeline göre bir internetten araçtırmak gerekebilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Fp101
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim fakat üzerinde marka yazmıyor herhalde arkasında yazıyor söküpte bakamadım ama izmirde baktırabilecğimiz birisi varmıdır acaba bildiğiniz önerebilecéğiniz
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malesef oto elektronikçilere sormak lazım hocam o taraflarda bildiğim bir yok malesef. İzmirli üyerlerimiz yardımcı olacaklardır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
barisnikof
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barisnikof
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
öncelikle hoş geldin ve geçmiş olsun dostum.
double teypi sen mi taktırdın aracı aldığında da varmıydı. sonradan takıldıysa en temizi taktırdığın yere gitmek yada eski sahibinde takıldıysa eski sahibine ulaşıp ondan taktırdığı yer hakkında bilgi alabilir oraya götürebilirsin. öyle bir imkan yok ise kesinlikle 6. sanayi (buca) yi öneririm.
|
|
Yan hakemlere yan koşma dersleri verildiğini biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü ben uydurdum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |