![]() |
|
307 lpg patirdama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2017 Saat 20:29 |
Benim sıkıntım lpg de kullanir iken arac gaz yemiyo ve akabinde eksozda patirdama oluyor zorlayinca catalytic converter hatasi aliyorum. internette biraz arastirma yaptim bogaz kelebegi buji bobin denmis ama bu sorunlarim sadece lpg de benzinde hic bir sorunum yok. Lpg icin gidicem fakat gitmisken tabiri caizse opulmek istemiyorum.
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bobin veya bujilerden hocam bu sorun genelde bundan kaynaklı oluyor ama lpg daha çok karşılaşıyorsa lpg map sensörü arızalı olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
barisnikof ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barisnikof
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum benzinde yapmıyorsa büyük ihtimalle lpg enjektörlerinden birinde yada bir kaçında sorun var demektir.
lpg ciye git bilgisayara bağlayıp buluyorlar. benim başıma geldi benzinde araba zıpkın gibi lpg de sallama sarsma yapıyodu ve hata veriyordu. sorunu lpg cide enjektörün birini değiştirip çözdüm. seninde kuvvetle ihtimal öyle bir sorunun var. benim tek orjinal zovoli enjektör değişimi 180 tl tuttu. |
|
Yan hakemlere yan koşma dersleri verildiğini biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü ben uydurdum.
|
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar ilginiz icin tesekkur ederim sorunum regulatorden cikti
Cikma regulator alacagim 1yil garantili onunla devam edecegim |
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |