|
PASTA CİLA |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2017 Saat 16:51 |
Arkadaşlar selam. Zamanla araçlarımızda yanlarda falan genel de birilerinin gıcıklık olsun diye yaptığı çizikler oluyor doğal olarak. pasta cila kullanarak bu kılcal, tırnağın takılmadığı boyanın atmadığı çiziklerden kendi deneyerek ve öneri olarak marka verebilecek kullanan arkadaşlar varsa eğer yorum atabilirlerse güzel olur, daha önce hiç konusuna denk gelmedim o kadar okudum ama, piyasada gördüğüm kadarıyla çoğu ürün çöp her ne kadar uçurumları birleştirir belli olmaz yazsalar da kullanıp ta memnun kalan varsa önerilere açığım, dışarıda hem çizik hem de parlatma olayı için miktarlar baya yüksek kendimiz yapalım dedik.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3d marka ürünlerin methini duydum polisaj makinanda olması şart cila atmaya benzemiyor pasta
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Gökhan abiye katılmakla beraber, Hafif bölgesel çizik ve lekeleri pasta ile elle uygulamayla çıkardım. Daha sonra cila uyguladım. Makine ile yapılmış gibi olmadı ama fena da bi sonuç almadım. Sonax çizik giderici pasta ve sonax süper güçlü cila kullandım. Ama benim tavsiyem. Öncelikle profesyonel bir yerde güzel bir pasta cila yaptırın, ardından 2-3 yıkamada bir hızlı cila ile yaptırdığınız işlemi korumaya alın. İlla kendim yapacağım diyorsanız da makine şart. Ancak makine de doğru kullanılmadığında sıkıntı çıkarabiliyor.
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Polisaj makinem yok ama hani sürüp pamuklu bez ile sünger ile yaptıklarını görünce acaba dedim bende ufak şeyler için sonuç alabilir miyim diye.
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Pasta yapmak için aracın yaşı önemli mi bende düşünüyorum bazen ama 17 yaşında bir araç olduğu için güvenemedim. Vernik ve boya tabakası iyice incelmiştir diye düşünüyorum
|
|
whisky
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Alırsın hocam alırsın. Çok derin olmayan çizikleri doldurur. Hafif sürtme lekelerini çıkarır hocam. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |