|
Radyötör Uyumu? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Eminngn
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2017 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2017 Saat 02:28 |
Merhabalar öncelikle herkese hayırlı geceler dilerim. Aracım 99 model 206 GTI geçenlerde radyötörde delik olduğunu fark ettim ve vakit bulup hala ustaya gidemedim işimden dolayı. İnternette biraz araştırma yaptım ama yeterli bilgi bulamadım sizlerin deneyimlerinden faydalanmak istedim bende. Radyatör araştırması yaparken GTİ için ayrım olanı görmedim bütün 206 lar için hepsi uyumlu olabilir mi yoksa 2.0 motor için daha geniş bi radyötör mu olması lazım.Kaliteli ve önerdiğiniz bir marka varmı ve nereden temin edebilirim. Şimdiden teşekkür ederim bilgileriniz için.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldin. aynen 1.4 8v için olan radayatörler küçük .1.4 16v -1.6-2.0 206 ların radyatörleri yaklaşık 10 cm daha büyük dikkat et küçük olanı alma yedek parçacılara gittiğinde şase no baktır kesinlikle şu an için peugeot orjinal radyatöleri kale üretiyor bende valeo çok aradım stoklarında olanı bulamadım malesef. bulabilirsen valeo
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Eminngn
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2017 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için bu şekilde de bi araştırma yapıcam 👍
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Eminngn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Bugün ustaya gittim parçacıya sordu orjinal kalmadığını belirtti. Oda sizin tavsiyeniz gibi valeo önerdi ve Aksarayda parçacılarda kesin bulursun dedi.üşenmedim gittim valeo radyatör buldum siparişle getiriliyormuş bir tane de orjinal buldum. Bu tarz bir sorunla karşılaşan arkadaşlarda faydalansınlar. Birde dikkat edilmesi gereken bir konu da şu. Valeo markada iki tane üretim varmış birisi kore malı ve ucuz. Fransız üretimine 350 tl istenirken kore üretimine 200 tl istiyorlar. İnşallah başkalarında faydalanır forumdan. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |