![]() |
|
Klima ızgaraları bozuldu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasayduman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2016 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2017 Saat 10:34 |
Ne yaşarsan yaşa, Birgün hesabını vereceksin..
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
![]() ![]() ![]() ![]() |
Üstad aşağı doğru indirip üstten tutup çekince çıkıyor onlar birbirine geçmeli yerleri çıkabiliyor o şekilde kastırarak içindeki ızgaraları yerine oturtabilirsin benim 307 de başıma gelmişti uğraşırken kendiliğinden çıktı sonra geri yerine oturuyor bi problem olmuyor.
|
|
|
|
![]() |
|
hasayduman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2016 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
Dün akşam sağ yandaki ni söktüm fakat yerlerine geçecek bir sistem görmedim ,
|
|
|
|
![]() |
|
kilic46 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2016 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yan taraftan düz tornavida ile ezmeden hafif arayı açtı mi çıkıyor. Birde senin yön veren paneller hepsi düşmüş gözüküyor.yeni alıp takmak veya çıkma bulmak lazım.
Birde çıkarırken ve takarken iki tarafta sabitleyici plastik var düşürmemek lazım.ben düşünmüştüm çok sallanıyordu yerine başka bir plastik ayarlanmıştim. Düzenleyen kilic46 - 22 Temmuz 2017 Saat 18:20 |
|
![]() |
|
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
parçaları yerinde duruyorsa geçmelidir takabilirsin tırnakları var bir birine geçiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
Yorumlariniz icin tsk ederim, ben once disiyla beraber sokmustum, simdi sadece icini sokunce bahsettiginiz tirnaklari gordum, hepsini taktim sadece 2 tanesi kirik,
Guzel bi yikama temizlikten sonra yarin aksamda sikilon la yapistirip yerine monte edicem, ilginiz icin cok tskler.. |
|
|
|
![]() |
|
Selox ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
Nerden çıkardın resim atabilir misin benim de düşenler var.
|
|
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
|
|
![]() |
|
Selox ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
Eyw kardeşim işin rasgelsin. :)
|
|
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
tornavidaya bile gerek yok elle az zorlayınca çıkıyor :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
bir gün önce yağ sökücü ile yıkadım, muhtemel bu zaman kadar hiç sökülmemiş sanki artık içini yağ bağlamış gibiydi.
Dün akşam kırık bacakları silikonladım, çıkık olanları yerine taktım, bu akşamda arabaya takarım inşallah.
|
|
|
|
![]() |
|
Soner dediği gibi elimle söktüm düzeltip taktım :)
|
|
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
Ben tornavida ile zor söktüm, tadilat işlemleri bitti, dün akşam yerine taktım, gayet güzel oldu.
|
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
videoda çok rahat bir şekilde söküldüğü görülüyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Kocak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Kargaburunla tutup yerlerine yerlestirebilirsin çok kolay oluyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |