|
407 Otomatik Şanzıman Bakımı İçin Yer? |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
DenizEkinci
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2017 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DenizEkinci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2017 Saat 16:43 |
|
Arkadaşlar iyi günler, 2005 model 2.0 140beygir bir Peugeot 407 aldık. Araç ısınmadan sonra vites geçişlerinde ufak bir vuruntu yapıyor, aksatma yapıyor. Sanırım şanzıman yağı daha hiç değiştirilmemiş, biz de yağını değiştirip bir bakım yaptıralım diyoruz. Var mıdır İkitelli, zeytinburnu, yenibosnada güvenilir otomatik şanzımancı? Yarın ikitelli sanayiye gideceğim öncelikle sizlere danışmak istedim.
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. ankara olsaydı yardımcı olurdum kardeşim da istanbul malesef yok . istanbullu üyelerimiz yardımcı olacaktır. ama dediğiniz gibi iyi bir usta bulmanızı öneririm basit hatlar yüzünden sıkıntı olabiliyor.
Düzenleyen sonerkyl - 21 Temmuz 2017 Saat 17:00 |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
DenizEkinci
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2017 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DenizEkinci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Hoşbulduk, teşekkür ederim ilginiz için. Biz de Ankaralıyız orada iyi kötü tanıdıklarımız var fakat şuan Edirne'de oturuyoruz, kısa bir süreliğine İstanbul'dayız. Yarın babamla sanayiye gidelim baktıralım dedik çünkü Edirne'de otomatik şanzıman ustası yok. Dediğinizi gayet iyi anlıyorum daha önceden 2000 model bir Opel Omega vardı, o araçta şanzımandan çok başımız ağrıdı usta hatası yüzünden. Bu yüzden sizlere danışmak istedim var mıdır tanıdık ustası, güvenebileceğimiz bir yer diye
|
||
eagleq
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2016 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba, 2008 model 407 hdi 6 ileri otomatik şanzımanımda aynı sorun var. Rica etsem ustanın bilgilerini paylaşabilir misiniz?
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
MErhaba hocam ivedikte yerleri mass peugeot & citroen özel servisi hocam. |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
eagleq
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2016 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkürler.
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |