![]() |
|
206 VAREX YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dan0ne2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2017 Konum: TEKİRDAĞ/ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2017 Saat 19:42 |
Arkadaslar merhabalar 1.4 benzin 206 ıma adanadan çakma varex aldım bizim araçların orjinalinde orta susturucu olmuyormuş sanırım yada benden önceki sahibi çıkarmış şuan bir katalizatör var susturucu olarak fakat şöyle bi sorunum var egzozdan açık konumdayken dahil istediğim sesi alamıyorum şöyle diyim bi çevirmeye girsem polisler dahil anlamazlar egzoz olduğunu bana yardımcı olabilecek var mı bunun sebebi nedir?
|
|
MY LOVE PUG 206!!
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orta susturucu yok doğrudur.
|
|
![]() |
|
garanluk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katalizör ün içi dolu mu ? Dolu ise normal orta susturucuya oranla çok daha fazla sesi engeller. (Boş ise fazla kesmemesi lazım ). Ses almak istiyorsan kat iptali yapmalısın. Çok fazla ses gelirse ufak bi orta susturucu tercih edebilirsin kat yerine.
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
ne güzel işde. sessiz sedasız yoluna gidersin. :)
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
iammanover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
şahin al abi boşver 206'yı :) takarsın konyayı mis
|
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Komple düz boru yaptır sesin kralını duyarsın ben en son çıkarttım artık.Kısa mesafede iyi oluyor ama uzun yolda adamın kafası şişiyor..
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
abi aracin sesini numaramı atarmısın bende varex alıcagımda ?
|
|
![]() |
|
razzmatazz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2012 Konum: BURSA - İNEGÖL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı razzmatazz
fikir olması açısından benim aracımın videolarını yükledim bakabilirsiniz kat iptali + düz boru + varex bu şekilde hemen hemen seninkinde de buna yakın bi ses çıkar
Düzenleyen razzmatazz - 14 Temmuz 2017 Saat 10:49 |
|
![]() |
|
dan0ne2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2017 Konum: TEKİRDAĞ/ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
hocam böyleyken egzozu kapalı konuma getirdiğinde ses nasıl oluyor peki memur amcalar anlar mı bir egzoz olduğunu
|
|
MY LOVE PUG 206!!
|
|
![]() |
|
razzmatazz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2012 Konum: BURSA - İNEGÖL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı razzmatazz
kapalıyken orjinaline göre çok az bi ses farkı var anlaşılıcak kadar değil tabi eksozun görünümüde önemli benimki gibi hks tip varex olduğu zaman memur amcalar ses çıkmasa bile ceza yazıyor ama orjinal görünümlü varex takarsanız anlaşılmaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |