![]() |
|
307 stop etme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kotucocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kotucocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2017 Saat 19:35 |
2005 model 307cc rc motor lu arac sahibiyim aracımda lpg yok sabahları ilk çalıştırmada aracım calişiyor yaklaşık 1 dk sonra stop ediyor bu 1dk beklemeden hareket edincede hareket halinda stop ediyor vurdurmus gibi olup calişip devam ediyor aracı pp2000 bağladım herhangi bir arıza vermiyor daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyotum aracın buji yağı yağ filtresi hava filtresi yeni değişti
|
|
![]() |
|
cetinolcay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cetinolcay
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam, aracı boşa aldığınızda hareket halinde stop ediyorsa yüksek ihtimalle gaz kelebeğinin temizlenmesi gerekiyordur. 307 sahibi olunca çoğu şeyle karşılaşabiliyoruz malum. Temizlik sonrasında ayarını yaptırmayı unutmayın, dediğim gibiyse yüksek ihtimalle sorununuz çözülecektir.
|
|
Love the life you live, live the life you love !
|
|
![]() |
|
kotucocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kotucocuk
boşla alaksı yok hareket halindede ilk çalıştırmadna sonra yani motor soğukken stop ediyor
|
|
![]() |
|
cetinolcay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cetinolcay
Hocam şöyle söyleyeyim, benim 307de çalıştırdıktan sonra dediğiniz gibi 1-2 dk sonra stop ediyordu. Hareket halinde gaza basınca bir problem yok ancak hafif çekişten düşüyordu, vites geçişleri esnasında araç boşa geçtiğinde de direk stop ediyordu. Ben sıkıntımı o şekilde çözmüştüm hatta gitmediğim usta kalmamıştı, en sonunda işten anlayan bir usta bulup sıkıntımı çözmüştüm. Ankarada iseniz güvenilir bir ustaya yönlendirebilirim. Belki başka bir sorundur, sadece aklıma geldi benzer bir durum olarak algıladım.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cetinolcay
Ateşleme ile ilgili bir problem de olabilir, buji bobin vb.
|
|
|
|
![]() |
|
kilic46 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2016 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracın da stop etmesi düzelmedi. Bazen ibre kipirdamiyor. Bazende sallana sallana stop ediyor. enteresan benzinde çok çok nadir olurken gazda daha sık oluyor. Sanki veriyi bir ara okuyamiyor ve karıştırıyor gazi bir fazla bir az vererek sonra toparlayamiyor ve stop ediyor. Tekrar çalıştırdığımda tek marşla çalışıyor. Veri düzelmedi ise yine e rölanti dalgalanıyor. Ama düzeldi ise sorunsuz devamlı çalışıyor.
Bir ara bakacak bilen birini bulursam tabiki. Düzenleyen kilic46 - 09 Temmuz 2017 Saat 23:53 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Benzin pompası çalışır ancak yeterli basınç olmayınca yada ara ara kesilince sorun olabilir. Basınç kontrolü yaptırın. Birde kran devir sensörü kontrolü yaptırın.Bu arada araçta su eksiltme varmı?
Düzenleyen sonerkyl - 10 Temmuz 2017 Saat 09:20 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Warriors ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2017 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Sorun yüksek ihtimal boğaz kelebeğindedir. Temizliğini yaptırın daha sonra cihaza bağlattırın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kotucocuk
eyvl arkadaşlar önce boğazı iyibir temizletecem söktürüm msonra benzin pompası en son enjektörlere kadar gideceğim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |