|
407 KULLANICI YARDIMI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
BRKLMZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2017 Konum: ÜSKÜDAR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 Saat 15:08 |
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-fiyat-dustu-son-3-gun-135%2Cooo-km-fuul-peugeot-comfort-448838968/detay
Merhaba arkadaşlar foruma bugun katıldım . ilkkez yazıyorum herkesin gönlüne göre herşey olsun. yukarıdaki aracı almayı düşünüyorum bilgi tercübelerinizi yazarmısınız ilk aracım olcak . yardım ederseniz çok sevinirim
|
|
Oceanking
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2017 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Oceanking
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Slmnalykm.407 ye karar verdiysen cok konforlu ve surus keyfine doyuulmiyacak bir araba.a dan z ye butun fonksiyonlarinin arizasis calisir oldugunu kontrol ettirt.acele etme.hayirli alisveris dilerim.
|
|
mistercasper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
407 güzel tercih hakkinizda hayırlısı olsun... jantlar 407 ye çok yakışıyor ama ilanda bahsettiği gibi 2500 tl değil hatta bi ara yetkili servislerde tanesi 250 tl den satılıyordu birde araç makyajlı kasa falan değil yani satıcınin dürüst olmadığı kanatindeyim... birde confort donanım en boş olanı bildiğim kadarıyla 2006 model confortlarda mp3 çalar ve hız sabitleme yok daha üst model confortlarda var... tercih sizin
|
|
LUDACRIS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ilani daha once gormustum, icime sinmemisti zaten bu fiyata sinecek bi arac ciddi anlamda ihtiyac nedeniyle falan satilir sanirim
|
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araba temiz duruyor. Km düşük güzel. Jantlar görünüm olarak güzel ama konfor ve yakıtı ne derece etkiler bilemiyorum. Makyajlı kasa olayı benim bildiğim 2008 itibari ile başladı.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |