![]() |
|
Stop Park Lambası ve Ampül tipi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2017 Saat 01:37 |
Ön Park : T10
Arka Park p21w olarak standart geri park ampülü H7 için ise kısalara phılıps ampülleri var sarı olarak yaklaşık 80 lira falan onların aydınlatması çok iyi Uzunlara ise Şimsek etkili Ledleri tavsiye Ederim Hatta burda bi Abim konu açmıştı led ampül denen şeyler diye onunla irtibata geçebilirsin Bagaja ise 10 liralık silikonlu dış mekan ledi al bagaj ampül yerine ona bağlattır işe yarasın :) |
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
|
hzr206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkese merhaba;
Benim aracımda sağ park lambam yanmıyor ön taraftaki sanırsam tesisat ile alakalı ama arkada ki patlamış olabilir bugün farı tamamen söktüm fakat elimde alyan olmadığından içini açamadım üstüne 21/5 yazıyor fakat internette pek çok tipi var düz tırnak şaşı tırnak tek tırnak gibi aramızda bilen var mı acaba? Elim değmişken ön farlarım H7 leri değiştirmek istiyorum öneriniz var ise paylaşırsanız ve bagaj içinde küçük lambamız var acaba onunda türünü söyleyebilicek var ise çok sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |