![]() |
|
Rolantideki Dalgalanma.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Brcbyrktr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2017 Saat 15:47 |
206 1.4 hdi aracı stop etmeden önce 30-40 saniye rolantide çalıştırırım. Dün Birşey farkettim; Rolantide beklerken ön camları kapatayım dedim, kapanması için düğmelere bastığımda rolantide hafif ses değişimi ve buna mükabil devir çubuğunda ufak bir oynama gördüm.parmağı düğmeden çekince düzeliyor, tekrar kapalı camı kapatma yönüne bastığımda bu olay tekrarlıyor. Nedeni ne olabilir bir fikri olan varmı?
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal durum hocam hafif oynaması. Camlar kapanirken motor elektrik çekiyor. Fanı 4. Kademeye alinca da yapar. Klimayi açınca da
|
|
![]() |
|
ersinyildiz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ersinyildiz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de aynı problem var, alternatörü tamir ettirdikten sonra daha fazla yapar oldu. Çok takılmamak lazım ama yine de can sıkıyor :)
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunun sorun olduğunu sanmıyorum. Sonuçta aküden enerji çekerek bir motor çalıştırıyor cam kapanırken.
Park halinde bende farların hafif kısıldığını görüyorum cam düğmesini kullanırken. |
|
![]() |
|
erdiano ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2016 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzinli araçta da aynı durumu yaşıyorum ve normal oldugunu düşünüyorum. Rolantideyken direksiyonu çevirdigimde, cam açtığımda vs. dalgalanma oluyor. Arabanin elektronik aksamı komple birbiriyle bi şekilde bağlantılı oldugu içindir diye dusunuyordum ben de. Lpg den kaynaklı bi dalgalanma da oluyor bazen başlığı gorunce o durum sandım ama değilmiş
![]() |
|
307 1.4 comfort 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |