![]() |
|
Üç Harfli Geliyor "Zam" |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2017 Saat 14:06 |
||
malesef arkadaşlar, bu gece benzine 12 13 kr zam gelecek,
yeniden 5.08 5.09 tl civarına yükselecek. mazot fiyatında şimdilik değişiklik yokmuş. |
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
![]() |
|||
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dolar düştü indirim kısıtlı oldu. dolar çıktı anında zam süper valla
|
|||
![]() |
|||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ben de anlamadım bu doların her hali bize 3 harfli olarak dönüyor. bazen ayrı 3 harfli oluyor. her türlü bize.
Düzenleyen Oktkor - 04 Temmuz 2017 Saat 20:17 |
|||
![]() |
|||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
5.01 olan benzin 5.14 oldu. Şuan dışardayım. Arkamda 3-4 kişilik bir erkek arkadaş grubu akaryakıt fiyatını tartışıyor :))
Biri diyor ki arabam çok yakıyor. Öbürü diyor ki arabalar bişey yakmıyor litre fiyatı çok pahalı :) Gündeme bak arkadaş |
|||
![]() |
|||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
||
Ben hep 20 liralık alıyorum.. Bana koymaz..
![]() |
|||
![]() |
|||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Bende hep 50 liralık alıyorum. Ama 50 lira 2 adım gidiyor. Perişanız abi |
|||
![]() |
|||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
||
Benzinli go kart projem vardı.. Bu kadar zamdan sonra heralde dizel yaparım onu da.. |
|||
![]() |
|||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sağolsun devletimiz sadece benzinli arkadaşları düşünmemiş bizi de düşünmüş. 11 kuruş da bize modifiye etmiş.
Bu 3 harflinin zam olduğuna emin misiniz? |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Aman abi aman :) elektrikli yap. Takarsın prize güzel güzel |
|||
![]() |
|||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
||
Malesef bende benzinli kullanan birisi olduğum için emin değilim :) |
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
||
Bu gece de mazota zam geliyor.. Gittim fulledim 1 2 lira bari cepte kalsın..
Go kartı elektrikli yapacam zaten, onu da misafirliğe gidip orda şarj edecem ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |