![]() |
|
İzmir'de Peugeot parçaları alacak düzgün bir yer? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Baran35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Konum: Eşrefpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2017 Saat 10:01 |
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi İzmir'de ikamet eden arkadaşlar orjinal uygun parçalar satan yerleri söylerlerse sevinirim. Aracın rutin bakımını yapıcam ve vizeye girecek.
|
|
Az'dan Az, Çok'tan Çok Gider..
|
|
![]() |
|
Snrzrl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyat olarak kalite olarak bilgi alaka ve ilgi olarak en iyisi karbaglar eskiaydin yolu NUR.SA tek tutarım tavsiye ederim..
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
3, SANAYİDE 3 TANE PARÇACI VAR
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Baran35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Konum: Eşrefpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
@Snrzrl teşekkür ederim mutlaka uğrayacağım haftasonu
@ outlaw reis sana da teşekkür ederim de isimleri yok muydu yahu :) |
|
|
|
![]() |
|
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bayram öncesi aracıma alt takım , balata ve genel bakım yaptırdım. Zamanımda olduğu için 6-7 parçacıdan fiyat aldım. En uygun 6. sanayi sitesi gaziemirde Oto Gülcen fiyat verdi. Alacağın parçalar zaten 1 yıl garantili oluyor. Orjinal diye takılmamak gerek diye düşünüyorum. Seçenek sizin ben tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() http://www.pejokar.com/ http://www.3sanayisitesi.org.tr/index.asp?mode=company&id=1010 http://www.irfanasor.com/peugeot-ve-citroen-yedek-parca-bornova-3-sanayi-sitesi_urun_23239.html YETERLİ Mİ ?? ![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim tekrardan :)
|
|
|
|
![]() |
|
ben genellikle pejokar' dan alıyorum sıkıntı olmuyor fiyatta iyi...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |