|
|
ACİL.. HIZ GÖSTERGESİ BAZEN ÇALIŞMIYOR!! |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
MUHSİN
1. Vites
Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ACİL.. HIZ GÖSTERGESİ BAZEN ÇALIŞMIYOR!!Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2017 Saat 13:07 |
|
Merhaba arkadaşlar,
2004 1.4 hdı look 206 aracım, bazen ilk çalıştırıp giderken hız gostergesı çalışmıyor ve araç gaza basınca serileşiyor çok ataklaşıyor. Gazdan ayağımı tamamen bırden çekıncede silkelenme oluyor. tabı bu arada km sayacıda çalışmıyor. 2-3 km sonra hız gostergesı tekrar çalışıyor ve herşey normale dönuyor.Bu durum çok sinir bozucu oluyor ve sürüş keyfını olumsuz etkılıyor
. Aceba sorun ne olabilir. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkur ederim. Bu arada yeni aranıza katıldım.![]() |
|
|
SAATLER DURSADA AKIP GİDER ZAMAN. SEN SAATSİN, BEN İSE ZAMAN.
|
|
![]() |
|
crazysado
1. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2017 Saat 04:42 |
|
Km okucuyusundan olabilir sanırım şanzımanın orda takılı bir parça olması lazım daha bilgili arkadaşlarda yazacaklardır
|
|
![]() |
|
betaser
1. Vites
Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2017 Saat 07:07 |
|
Merhaba, yolda giderken Hız ve Devir göstergelerinin arasıra çalışmaması ve STOP yazısının çıkması benim aracımda da olmuştu.Benim aracımdaki sorun Alternatör'ün(Şarj Dinamosu) yeterli voltaj üretememesinden kaynaklı idi.Alternatör değişti sorun çözüldü.Sizde Araç çalışırken Kutup başlarına bir voltmetre bağlayarak ortalama 14,5 volt üretip üretmediğine bakıp arızanın Alternatör de olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
MUHSİN
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2017 Saat 13:58 |
|
devır gostergemde herhangı bı çalışmazlık olmuyor stop uyarısıda vermıyor ama yınede dedıgınızı yapıp ölçüm yaptırcam tesekkurler.
|
|
|
|
|
![]() |
|
MUHSİN
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2017 Saat 13:59 |
|
tesekkurler. hız gostergesı galıba dedıgınız parça sanzıman ustundeymıs hız sensorunde sorun olabılır mantıklı tesekkurler
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||