![]() |
|
Aslanımın İlk Bakımı Yapıldı.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2017 Saat 15:20 |
8 aydır kullanmakta olduğum 307 min yağı %40 nerdeyse eksilmişti kaçlık yağ kullanıldığını bilmediğim için eklemede yapamadım önceki sahibi 180.000 e kadar bakım yapmazsın demişti ama ne derece doğru bilemiyorum o yüzden bakıma aldım.
YAPILAN İŞLEMLER Total Quartz 10W40 4 Lt Motor yağı : 7o tl Yağ Filitresi Orjinal : 15 tl Hava Filitresi Orjinal : 15 tl Buji Takımı Orjinal Fransa : 60 tl ( orjinal buji kutularından bosch marka çıkıyor oda chinde üretiliyor aynı buji yi kendi yapıp Clio III 1.2 16V araçta kullanıyor bende onu aldım şase nosundan bu üründe çıkıyor ) Aldığım Bujinin Linki : http://urun.n11.com/oem-yedek-parca/buji-takimi-4-adet-clio-iii-12-16v-224018760r-P183645964?cid=604001&gclid=CN_Ehpe_5dQCFUyx7QodWQAJag&gclsrc=aw.ds İşçilik : 40 tl Toplam: 200 tl nasıl sizce uygun mu değil mi.
Düzenleyen Peugeot35 - 02 Temmuz 2017 Saat 19:26 |
|
![]() |
|
Baran35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Konum: Eşrefpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok uygun bence. İşçiliği 40 liraya kime yaptırdınız gayet düzgün bir rakam istemiş. Parçaları da uygun almışsınız
Düzenleyen Baran35 - 30 Haziran 2017 Saat 15:56 |
|
Az'dan Az, Çok'tan Çok Gider..
|
|
![]() |
|
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
![]() ![]() ![]() ![]() |
yıllardır gittiğim tamirci var akbaş oto tamir tüm avrupa arabalara bakıyorlar işçilikleri çok başarılı bir gittin mi aynı sorundan bidaha gitmiyon ayrıca doğru teşhis yapıyorlar deneme yanılma yöntemi hiç yaptıklarını görmedim. parçalarıda ayrı ayrı yerlerden alarak uygun fiyata topladım bakım ürünleri çok önemli kaliteli olmalı ki performans yaratsın. |
|
![]() |
|
Brcbyrktr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
Dostum izmirde nerde bu tamirci..bende istifade edeyim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
çiğli atasanyi girişinde akbaş oto enis usta dedin mi gösterirler. yoğun oluyorlar genelde bazen bakamıyacak gibi olsada 5 gün beklerim yeterki onlar yapsın bu aracı diyerekten samimi söylüyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |