![]() |
|
307 otomatik klima kendiliğinden duruyor çalışıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2017 Saat 20:43 |
Arkadaşlar bu konuyla ilgili sabit konu açılmış ama çözüm bulunamamış.. uada ben anlayamadım.. hava çok sıcakken araba güneş altında kaldıysa klima dikiş tutmuyor. Açıyorum 2dk sonra hemen duruyor,ekranda klima çalışıyor görünüyor ama üfleme yapmıyor.sonra tekrar kendiliğinden çalışmaya başlıyor ama hiç süper hızda üflemiyor..tekrar duruyor.tekrar çalışıyor.. taaa ki arabanın içi sakinleyinceye kadar. Daha sonra sınırsız çalışabiliyor... bu olay sıcaklık sensörleri gibi birşeyle ilgili ama benim teknik bilgim yok sadece öngörü.. varmı çözümü bilen..çözen
Teşekkürler |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16433&PN=6&title=307-oto-klima-kendiliginden-devreden-cikiyor
Burdaki linkte sayfa 6 da beyaz plastik bir parçadan bahsediliyor. Koliva isimli arkadaş paylaşmış. O beyaz plastigi söküp çözüme ulaşanlar var Düzenleyen talip206 - 28 Haziran 2017 Saat 22:58 |
|
![]() |
|
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet görsüm o mesajı. Ay şeklinde bir parça denmiş.. ama sonradan çat pat sesler gelmeye başladı diyenler de olmuş.oyüzden çekindim biraz. |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O sesler başka bir durumda olan sesler. Denk gelmis anlayacağın. Benzer konu da yine o parça ile ilgili konuşulmuştu yakın zamanda
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
PEUGEOT 307 BLOWER motor resistance diye aratınca aliexpress de 12-20dolar arasında bulunabiliyor bu parça.. bendeki parçanın kod numarası nedir nasıl öğrenebilirim..bu parça nerede.nereyi sökünce görülebiliyor.kaputun altındamı yoksa içerden mi ulaşılıyor..
Teşekkürler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |