![]() |
|
termostat govdesı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
alibrn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2015 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2017 Saat 20:26 |
||
arkadaşlar ıyı gunler bugun foca ya gıdıp gelırken arabamın stop ısıgı yandı suya baktıgımda bıtmıstı koydum 20 km sonra aynı sey bi daha oldu sonra su koyup gıttım bıraz durdum ve aracın altına baktım motorun ortasından ve altından su damlıyor baya hemde ustamı aradım termostat govdesı patlamıştır dıyo başka ne olabilir ben devırdaim pompası dıye dusundum ama fıkrı olan varmı ne kadar tutar araç haralet yapmadı hıc bu arada
|
|||
![]() |
|||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Herşey olabilir hortum bile çatlamış olabilir. Onlar önemli değil de susuz kaldı ise yüksek ihtimal conta yakmıştır.
|
|||
![]() |
|||
alibrn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2015 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
||
suda kabarma filan olmuyor ama dırek motorun altından damlıyo sadece conta yakma belirtelirnden hiç biri yok ama
|
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||
Geçmiş olsun lifte kaldırmadan görmek zor olur iyi bakmak lazım devirdaim pompası ise pompa 100 tl ancak triger felan söküldüğü için işçilik biraz pahalı olabilir. Tabi tam nereden kaçırıyor bakmak lazım başka bir yerden olabilir. Yani sen yine min. 250-300 tl gözden çıkar inşallah conta yanmamıştır.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
fragman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: ist çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
||
Kardeş her defasında su eksiltiyorsa motoru bence çalıştırma conta yakarsan masrafın baya artar bu arada araç yaş model ne Daha 1 ay önce benimde başıma böyle birşey geldi baya tecrübe sahibi oldum |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||
valla hocam klima açınca bu sıcaklarda 90 altına pek inmiyor malesef bizim araçlarda, ancak su eksiltmesi sıkıntı belki hortumlarda kaçak yada yedek su deposu kapağı kaçırıyordur. yedek su deposu kapağını değiştirin birde öyle gözlemleyin 20-25 tl olması lazım pahalı bir parça deil.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
aspasiia ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
||
Merhabalar benim de başıma bayramda geldi tüp hotrtumlarına baktırın t koyuyorlar motordan gelen su hortumları. Patlıyor genellikle
|
|||
![]() |
|||
||
teşekkür ederim yardımınız için su max geldıgınde eksitmemeye başlıyo bi sure denıycem bakalım eksıltırse gotucem ustaya
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |