![]() |
|
Arkadaslar çok acil yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Baran35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Konum: Eşrefpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2017 Saat 23:37 |
Arkadaslar aracım geçen gün marș bastığımda lpgden bip bip bip diye sesler geldi araç çalışmadı arka arkaya denedim çalışmadı. 2 gün üzerinden geçtikten sonra tek marș çalıştırdım lpgciye götürdüm filtre falan değiştirdim bi sorun yoktu ama bgun gne ayni sıkıntıyı yaşadım marşı biraz fazla bastim motor bölümünden dumanlar çıkmaya basladı sonrasında 5 dkka sonra denedim çalıştı ama ben yurutmedim arabayı bsey olur dye. Sizlere sorum araç neden çalışmiyor ve duman nerden çıkmıştır acaba. Bu arada aracı lpgde calistiriyorum sürekli butona basıp çalıştiriyorum benzinde çalışmıyor. Biraz karışık anlattım kusura bakmayın umarim care bulabilirim. Cümleten bayraminiz mübarek olsun
|
|
Az'dan Az, Çok'tan Çok Gider..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |