![]() |
|
Benzin ibresi Sorunu HK. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2017 Saat 11:54 |
selam aleyküm ..tüm islam aleminin Ramazan Bayramı Mübarek olsun
beyler benim arac ile dün ısıklarda duruyordum neyse ısık yandı ayagımı gaza attım araba istop etmiş kontagı kapa ac yaptım acele ile yola devam ettim bi baktımki yarım depo olan benzin ibresi tavan yapmıs full gösteriyor ilerde sakin bi yere cektim tekrar kapa ac yaptım yine aynı full gösteriyor..sorun neden olabilir bilgisi veya basına gelen varmı.. şimdiden yorum yapan arkadaşların ellerine saglık..
![]() |
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim ibre hareket etmemesi durumu başıma geldi. az benzin almıştım ve bunu görmemişti. Sonra yüksek miktar benzin alınca yerine gelmişti. 40-50 lira bi benzin koy sen abi ibre düzelebilir. Değilse şamandıra bozuk sanırım
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sallantiya bağlı olarak Benzin pompasinin orda ufak bir kısa devre olmuştur. 3 5 defa stop edip çalıştırınca eski yerine döner. |
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
![]() ![]() ![]() ![]() |
eyvallah. bilgi için teşekkürler beyler....ciddi bir sorun teşkil edecek durum yokmuş netten biraz baktımda
![]() |
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |