![]() |
|
Direksiyon acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Darke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2017 Konum: Pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2017 Saat 20:45 |
Slm arkadaslar bende 307 var. direksiyonu tofaş gibi oldu çok sert dönüyor sebebi sizce ne olabilir,ayrica iki gün önce direksiyon hidroligine totalden aldigim direksiyon hidrolik yağı takfiye ettim bu sebep olabilir mi??
Düzenleyen Darke - 23 Haziran 2017 Saat 20:49 |
|
![]() |
|
ruhela ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hidroliğinizin özelliklerini biliyormuydunuz acaba ? hatırladığım kadarı ile sarı ve yeşildi renkleri birbirlerine karışınca özelliklerini yitiriyorlardı.
komple boşaltıp tekrar koy istersen. Saygılarımla.
|
|
![]() |
|
LUDACRIS ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Yanlis hodrolik koymus olabilirsiniz arastirin bi
|
|
![]() |
|
karaca61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Bostancı sanayi koç torno direksiyon pompası rekteviye yapiyor iki kere başıma geldi ama yağ vs takviye yapmadan direksiyon bahsettiğiniz gibi olmuş idi bilginize.
|
|
![]() |
|
Darke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2017 Konum: Pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Anladım arkadaşlar daha onceki hidrolik yağı neydi bilmiyorum aldigim yağ hepsi için uygun dediler tatil dönüşü bi baktiralim o zaman,
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Direksiyon pompası çalışıyor değil mi? Çalışmadığı zaman direksiyon inanılmaz zorlanıyor.. Tofaş hafif kalır..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |